Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Na doživotí

Na doživotí (2007)

Kriminálky poslední doby mě začaly pěkně štvát, všechny jsou tak nějak na jedno brdo. Ale tahle je jiná. Okouzlujicí zrzavý Charlie Crews se svýma neuvěřitelnýma hláškama, hromadou ovoce a osobním ananasem mě naprosto dostal :-)). Výborná scéna s kufrem auta v posledním díle první sezony u které hraje skladba "Who by Fire" Od Leonarda Cohena byla vskutku.. užasná. Luxusní seriál. Jen nevím jestli jsem ráda nebo jsem smutná za to, že jsou jen dvě série.. No aspoň neměli šanci to zkazit velkým množstvím dílů :-). "I'm not attached to this car!" - myslím že Bentleymu by se oddal každej, Zen jde stranou :-)).

Trigun

Trigun (1998)

Moje anime srdcovka, nemůžu jinak, zůstane to tak asi na pořád. Tenhle seriál mi podstatným způsobem vlastně změnil život :-).

Sherlock

Sherlock (2010)

Ojojoj, jakej já jsem byla strašnej skeptik, než jsem začla sledovat tenhle seriál. Fůůůůůůj, Holmes zasazenej do dnešní doby.. fůůůůůj ten herec vypada strašně.. říkala jsem si. Ale neodolala jsem řečem na internetu, neodolala jsem debatám mých znamých. Neodolala jsem po tom, co mi kamarád řekl, že Sherlock vypadá v pohybu daleko líp než na obrázcích. Neodolala jsem a co jsem dostala? Mistrovsky zvládnutej seriál. Moriarti je ukázkovej asshole, ten jeho hlas mě fakt doháněl k šílenství, brrrr fuj... teď když uvidím bazén, vzpomenu si na něj. A na konci dílu A Scandal in Belgravia mě mrazilo jako dlouho u ničeho ne, dýchala jsem vůbec? Během pár dní mi Sherlock přirostl k srdci takovým stylem, že pořádná rána pěstí u posledního dílu druhé série byla opravdu neodvratná. Great job BBC.. great job...

Pán času

Pán času (2005)

První čtyři série byly paráda, se Smithem to šlo poněkud do kytek. :) I přes tohle mě seriál hodně chytl, sebral mi osm týdnů života :D. Devítka je můj Doktor!

Šinseiki Evangelion

Šinseiki Evangelion (1995)

Zkouknuto kdysi dávno na videokazetách, jaj dopadá na mě nějak nostalgie :-). Koukala jsem na něj po nocích, krásně to umocňovalo atmosféru. Pro některý to možná bude přehánění, ale tenhle seriál má v mým srdci zvláštní místo, stejně tak, jako třeba Trigun, Hellsing a Cowboy Bebop. U Evangelionu se ve mě mísily pocity štěstí i totální beznaděje, nakonec vyhrál ten lepší pocit. Rozhodně je to jeden z nejlepších počinů celé anime tvorby. No a nesmím opomenout naprosto skvělý akční scény! :-)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

To je skoro až neskutečný, jakej úspěch může mít taková strašná banda blbů a ztroskotanců jako je posadka Červenýho trpaslika :), i přesto se mi vryli do paměti takovým způsobem že by mě opravdu něco chybělo kdyby je někdo dostal z mé hlavy pryč. Snad jedinej seriál na kterej by měli tvůrci mít zbroják kvůli obrovskýmu množství fakt vypečených hlášek. Pro mě naprostá jednička mezi hranýma seriálama kterou ze svýho místa jen tak něco nevytlačí!

Firefly

Firefly (2002)

"The hero of Canton. The man they call Jayne." To byl aspoň drsňák! :-)) Jako celek naprosto parádní serial, spojení westernu a scifka tady ladí fakt dokonale. Malcom Reynolds je takovej druhej Han Solo :-).