Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (426)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Cool! První půlka byla sice docela utahaná, ale pak se to slušně rozjelo :). Jasně, blbina jako předchozí díly, ale aspoň zábavná. Mark Wahlberg mě přišel rozhodně jako lepší volba než Shia, Bumblebee cute jako vždycky, transformerští dinosauři nice, ikdyž trochu přtažení za vlasy a Stanley Tucci byl boží! :D Nezklamalo mě to :)

plakát

Troja (2004) 

Nechápu sama sebe že jsem se tomu filmu leta vyhýbala..luxus!! Pochod padesáti tisíc řeků k branám Troje byl vskutku.. impozantní. Luxusní řežba, zírala jsem, oči dokořán a zatajenej dech! Plus teda to že Hector vypadal líp než Achilles mi trochu působilo problém na čí straně vlastně být.. nedalo se rozhodnout. Tři hodiny utekly jako voda a ta poslední, uh.. feelings O_O" Užasnej film, určitě dám někdy znova :). Jediná věc, co mě trochu zklamala... kde se flákali bohové? :)

plakát

Pompeje (2014) 

Musím uznat že jsem čekala že to pošlu do kytek po prvních pár minutách a nakonec jsem byla překvapená, dalo se na to koukat. Ano, JE to klišé na klišé, postavy polchý i přes jejich sixpacky. Ale s tímhle jsem do toho šla. Plus líbila se mi Emily Browning a Kiefer Sutherland, kterej byl prostě jen strašnej hajzl a dával to patřičně najevo :D . Líbily se mi triky, ikdyž místama asi až přehnaně akční, na takovou antiku. Co mě dostalo byl konec, ikdyž jsem to čekala, docela mě to dojalo. (by mě zajímalo kdy jsem takhle vyměkla :) .

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Jsem spokojená, nečekala jsem nic extra, dostala jsem slušnej film s dobrou akcí. Steve Rogers byl teda výrazně lepší s maskou, nic proti herci, ale ty jeho psí oči na mě fakt nezabíraly :) . Jo a... ten černej Icarus byl nahodou super a je mi uplně šumák že jsem asi jediná komu se líbil :D. Bod plus za Furyho oko a skvělou Black Widow :).

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Zhruba stejná blbost jako jednička, triky špatný (ten kyklop.. to jako vážně? meh :D). Některý postavy na pěst - Annabeth. Některý fajn - Grover. Jedinej kdo to zachránil byl "pošťák" Nathan Fillion, proč mu sakra nedali víc prostoru? 9_9"

plakát

Wonder Woman (2009) 

Ač fakt nejsem a nikdy nebudu feministicky založená, Wonder Woman začíná být fakt moje oblíbená ženská hrdinka :). Filmek se mi líbil, rychle mi utekl a animace mi přšla good. Ta počáteční přisprostlost pilota co spadl na Themysciru fakt pobavila :)). No prostě hezkej večerníček. DC má fajn animáky :). Akorád teda musím uznat že preferuju NEW 52 design olympských božstev, tam jsou prostě ultra :).

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Tak bohužel tohle mi dalo docela práci dokoukat.. Až moc LSD krajina, nesympatickej James Franco (jinde mi fakt tolik nevadí), dementní obyvatelé země Oz a otravná porcelánová panenka, co se mi líbila do doby než začla po Ozovi škemrat ať ju veme s sebou. Oproti tomu zelená Mila Kunis fakt překvapila a docela i ten lítajicí opičák, kterej stejně podle mě celou dobu ve skrytu duše litoval, že se dal s Ozem dohromady :D. No zklamání.. Ikdyž jsem nečekala moc. Ale aspoň se mi z toho nedělalo fyzicky špatně jako z odporné Alenky v ríši divů :).

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Ano, konečně jsem to viděla a teď fakt hodně lituju že jsem na to nešla do kina, pač to bylo absolutně awesome!!! A jesli jsem u nějakýho filmu nevědela kam s očima, byl to tenhle... @___@ (se divím že se mi o tom nezdálo :D )

plakát

Kontakt (1997) 

Asi jedinej film kterej mě pokaždé když ho vidím dojíma k slzám. Stejnej pocit, jako když jsem ho viděla poprvé. :)