Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 410)

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

To je tak blbé až je to vtipné. Přivřel jsem vše co jde a hlavně i za potitulkové scénky z natáčení dám z milosti 3*. Jinak pokud by se to mělo srovnávat, je to jasný odpad. Tohle se moc nepovedlo, jména měli nechat jména a měli rozjet něco nového než se napodobit legendu.

plakát

Hvězdná brána: Třetí říše (2018) (seriál) 

Musí se k tomu přistoupit, že se jedná o několik krátkých dílů, rozpočet nemůže konkurovat původním seriálům. Spíše jde o to jak autoři přistoupí k ději, co jím peníze dovolí a ani tam to není úplný zázrak. Nápad vrátit se ke kořenům chválím, jen kdyby to nemělo takový komediální a nemotorný nádech. Až příliš komicky napsaných postav. I ten zástupce Fůhrera vypadá jako nějaká parodie, ale dalších 5 dílů to ještě může zvrátit. /// Ten konec byl docela fajn a dobře vysvětlený, zvedl bych i na hodnocení nebýt tam těch dvou gejů, které tam dali jen proto aby dali in, ikdyž se to tam vůbec nehodilo.. ještě tam chyběl nějaky negr a číňan a měli by kvótu splněnou

plakát

Black Panther (2018) 

Nemám rád asijské a černošské filmy protože ty postavy nejdou moc rozeznat a je v tom guláš. Tohle je ten druhý případ. Rozeznal jsem akorát Foresta Whitakera, toho z Get Out, a toho co měl modrý tácek ve rtu. Jinak tam jsou akorát dva běloši a jeden z nich k tomu brzy zemře. Každopádně poměrně slušná Marvelovka, má to docela nepředvídatelný děj, slušnou akci a černoušci mají dobrý slang (vynechal bych dabing). Rozeberem to a prodáme

plakát

Cizinec ve vlaku (2018) 

Takový nedávný Orient Express bez anglického šarmu s trochou akční přímočarosti. Na můj vkus překvapivě povedené, Neesnovka jak vyšitá a rozhodně povedenější než NON-STOP. U mě možná lepší i než samotný O.E. Vroubek se dá připsat tomu digitálnímu provedení, potyčky a proskočení mezi kolejema nevypadaly už moc realisticky. Děj je za to napínavý až do konce. Sám jsem byl mimo kdo je černý petr a na rozuzlení bez tušení čekáte až do posledních minut.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Jsem až moc velký fanda Transformerů a možná jsem přivíral oči, ale tohle už se hrubě nepovedlo. Taková dětská parodie, která pomalu nemá děj a různé lokace střídají výbuchy. Ty děcka tam nemusely být, stejně tak hodina vaty.. Dodívat se do konce chce značnou trpělivost. Podobné zklamání jako u Smrtonosné pasti 5.

plakát

Ztracen v džungli (2017) 

Nepolíbený skutečnou události jsem čekal klasickou vyvražďovačku, polovina filmu pryč a Thomas Kretschmann se stále k ničemu neměl. Je to typický survivor, který by se dal přirovnat možná k Into the Wild, s tím rozdílem, že vše už jsme viděli a prostřední část byla místy utahanější. Každopádně Daniel Radcliffe předváděl skvělý výkon. Při závěrečné rescue to mělo správné grády.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Mimo povedený originální první díl je Salazarova pomsta jako přes kopírák v porovnání s předešlými díly. Johnny Depp už ničím nepřekvapí, záporáci hezky digitální ale nevýrazní. Vše směřuje k šablovitému konci kdy se všichni obejmou :)

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Slušný digitální bordel, který drží nad vodou typický humor, ale vůči jedničce nepřináší pokračování nic nového...

plakát

Velká hra (2017) 

Dost ukecaný film, jehož hlavní náplní je převážně Poker, pokud ho rádi hrajete, bod pro vás. Sportovní kariéra je načrtnuta je ze začátku, abychom věděli o koho se jedná, potom se jen prolíná přítomnost s ústřední dvojkou Jesisca Chastain a Idris Elba s flashbacky Jessicy do minulosti o pořádání pokerových her. Na chemii mezi E&Ch jsem spoléhal, ale více mi seděl ve dvojici s Kate ve filmu Hora mezi námi. Zajímavější byla především ta pokerová část, jak se s lyžařky -> asistentky -> vybuduje na pokerovou královnu. Hrála to výborně, dialogy bavily, jenom na ten plný počet tomu ještě něco chybělo. Možná lepší režisér.

plakát

Špindl (2017) 

Holky to si to tam neumíte zasunout? To je taková hovadina, až je to boží. No nebo to je možná příliš optimistické, nemá to skoro žádnou zápletku krom toho, že si tři ženské chtěj najít chlapa, ale je to vcelku natřískané humorem. Skoro takový zimní Kameňák. Na to, aby to nějak zlidovělo, to nemá, občas byla některá ta hláška až taková vyčpělá, nucená, např s bouchnutím dveřma a kapelnické vtípky, jinak se u toho člověk poměrně zasměje. Musí mít rád filmy podobného rázu. Ten Navrátil tam hraje zase takového cypa, ala Rafťáci, ta jeho scénka s honěním na záchodě, to byl konec:) Vtípek na Tři sestry nebo Staré pověsti české byly pěkně mířené. A Kateřina Klausová,.. bezvadná!