Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 412)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Pravděpodobně příliš zprofanovaný děj, který mě absolutně v ničem nepřekvapil. Stačí si přečíst obsah nebo pustit trailer a jen čekáte a čekáte na souboj s Grizzlym. Potom čekáte na moment, kdy se na něho partička konečně vykašle a nechá ho na hlíně. Po čase přijde konečně dlouhý souboj s přírodou, přičemž krom několika drsných survival momentů nenabídne žádný zvrat, žádný WOW, z kterého bych byl unešený. O tom, že dosáhne své pomsty snad nikdo nepochybuje a vlastně už chcete, aby ho konečně oddělal. Prostě i ten trik z klackem a mrtvolou byl průhlednej. Nebo například jindy přesní indiáni byli při lovu na Capria šilhaví, Frantíci to samé. Všichni se vždy až moc ochotně močili ve vodě navzdory minusovým teplotám. Samozřejmě to má i spoustu kladných věcí. Herecké výkony (Caprio měl mít Oscara už dávno za něco jiného), perfektní kamera, detaily akčních scén, úvodní přestřelku, přírodu...

plakát

Kulový blesk (1978) 

Maňa by řekla, že to výborný film, ale můj subjektivní názor tohle zařazuje k nejslabším kouskům od pánů Smoljak/Svěrák. Asi špatná doba na sledování. Brazilskou kávu bych si každopádně dal.

plakát

Soudce Dredd (1995) 

Sci-fi v devadesátých šli dělat i zábavně viz Demolition Man. První třetina, kdy je Stallone navlečen do toho mundúru je s jeho hláškama cečková, potom to jakž takž začne odsýpat. City? Proti něm by měl být zákon.

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) 

Viděl jsem možná polovinu dílů, ale jako soutěžní oddychovka to nemělo chybu. U TV sis mohl zahádat se soutěžicími. Občas mohli udělat prostřihy jakým způsobem probíhali ankety, když se ptali 100 lidí z lidu. Evidentně se museli ptát daleko chytřejších lidí než u Nikdo není dokonalý, kde paní u zeleniny neví, zda jablko roste na stromě. Nejlepší část byla finálová otázka, někdy musel být člověk kapacitaaa.

plakát

Výleťák (2015) (pořad) 

Dušan tomu dává patřičný osobitý šmrnc. Uvádí to nenuceným, přirozeným způsobem. Hlavně díky němu to je pořad na úrovni. Výlety jsou nenáročné jak pro jednotlivce tak pro rodiny. Dávám sice čtyři hvězdičky, ale nevím co bych ještě vylepšil, možná nějaké vychytávky, aby opět ukazovali celou trasu, její délku, kolik je po cestě občerstvení aj. Vydal bych se možná i více do hor (LH třeba ^_^) nebo občas udělat i celodenní několikahodinový výlet.

plakát

Vrah mého manžela (2014) (TV film) 

Tohle smrdělo kvalitním televizním umem jako tradiční ruský zájezd. Do partičky k Muldoonovi a Richardsové ještě chyběl Casper třeba v roli kadeřníka. Denise se tvářila, že se pro tu roli narodila (ale doufám, že ta se narodila pro Hvězdnou pěchotu a pak se měla na herectví vykašlat). Lidi ušetřím vám čas, přečtěte si obsah k filmu nahoře. Děj je podrobně popsán asi po 60.minutu z 85 min. a pak se můžete dodívat. Nic více než v tom textu tam není.

plakát

Nejistá sezóna (1987) 

U divadelních částech jsem se bavil, u toho zbytku už bohužel moc ne. Když je člověk na něco krátkej, tak by si měl z toho dělat aspoň srandu. To platí o smrti i o politice.

plakát

Život je život (2015) 

Tolik očekávaní nad nejnavštěvovanějším filmem v ČR. Ty parodické vsuvky na Bonda byly dost trapné. Možná kdyby zůstalo u klasického příběhu, bylo by to o 5% lepší. Marně se snažím něco vyzdvihnout. Asi jen ústřední song od Kristíny.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Wachowští po Matrixu vymýšlejí jednu přestylizovanou blbost za druhou. Ani ty akční scény si nejde užit, jak by bylo patřičné. Channing odráží svým štítem střely s lehkosti rytíře Jedi a s pomocí bot vždy neohroženě všechny zlikviduje. V devadesátkách by to hit možná byl. Ohledně příběhu ani vlastně nevím o co tam šlo. Několik ras chtělo získat Zemi?

plakát

San Andreas (2015) 

O Emmerichovi si každý myslí své, možná spíše to horší, ale on tyhle popcorňáky umí podle mě nejlépe. Peyton z toho udělal neškodně digitální akční film s žádnou nezapomenutelnou scénou, který se mi bude po měsíci plést s jinými podobně laděnými. The Rock dělal víceméně co mohl, na Daddario se zas dobře dívá, jako jednohubka určitě dobré.