Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Pořady (9)

Hry bez hranic

Hry bez hranic (1965)

Jeden z nejlepších soutěžních pořadů typu Pevnost Boyard či Po stopách Xapatanu. Sledovat jsem to začal více až někdy v 90. letech, ale dodnes si pamatuji i díly bez české účasti. Můžu to vidět i po několikáté repríze a pořád to přináší moře zábavy. Jenom naše moderátorka Marcela Augustová to trochu přeháněla z optimismem :-) Jsme čtvrtí nejlepší v Evropě a to je pořád skvělé :)) (ze 4 týmů)

Po stopách Xapatanu

Po stopách Xapatanu (1992)

Je to už dávno co jsem to sledoval, v paměti utkvělo jen pár věcí. Soutěžící musí v závěru běžet po schodech aby stihli vlak, zajímavé úkoly a výborná atmosféra. Jestli by některá z TV stanice chystala reprízu, za sebe bych rozhodně nebyl proti. Každopádně ani v dnešní době nemá Xapatan příliš konkurence!

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli (2018)

Na "Babičky" rád koukám, takové přenesení do starých časů, jak se kdysi žilo, pracovalo, jedlo a jak někteří dodržují tradice dodnes. Občas se později témata začínají prolínat. Terka je neskutečně sympatická a jde vidět, že ji samotné natáčení baví, Petr zdárně sekunduje. Nejlepších TOP 5 epizod za mě. 1. řada: Roubenka - dřevo - Boží hod - sůl - pivo. 2. řada: Plavci a vory - krajina - chleba - svícení - víno. 3. řada: Šunka - hruška - jitrnice, tlačenka - dřevěné stavby - buďme zdrávi. 4. řada: Pekáče a povidláky - Bůček a paštika - Knihtisk - Domovar - Hrnečku vař! 5. řada: Golem peče chleba - Medovina z Moravy - Dárek na Vánoce - Pradědečkovo pivo - Jak se bydlelo. 6 řada: Inkoust a koláč - Kouzla se dřevem - Od Semínka ke stromku - Na četnické stanici - V peřinách 

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Netradiční pořad o kuchařině s kontroverzním kuchařem, který si pro sprosté slovo nechodí příliš daleko. Osobně dávám přednost Pohlreichovi před Ridim i Babicou. Prostřednictvím Ano, šéfe si může každý udělat obrázek o české gastronomii. Nových receptů se tu sice divák až tolik nedozví, ale pointa je úplně v něčem jiném.

Magazín Ligy mistrů

Magazín Ligy mistrů (2002)

Sportovní, fotbalová lahůdka. Několik let fungující na stejném principu, udržujíc si svou kvalitu a zároveň mou pozornost. Málokdy mi uniká nějaký díl. Kdo nesleduje zápasy Champions league a chce mít přehled, tak pro toho to je jako stvořené.

Prima SVĚT

Prima SVĚT (1995)

Nesleduji to pravidelně, ale zároveň nikdy nezklame. Nejlepší publicistický pořad, který mě zajímá.

The Victoria's Secret Fashion Show

The Victoria's Secret Fashion Show (2009)

Z posledních třech let (2008-2010) vyhrává jednoznačně tento ročník. Black Eyed Peas předvádí úžasnou show, dobře zvolená hudba, modelky ve spodním prádle, akorát jsem postrádal Adrianu Limu. Z modelek například -->> Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, Erin Heatherton, Rosie Huntington-Whiteley, Miranda Kerr, Abbey Lee Kershaw, Doutzen Kroes, Marisa Miller, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel a další.. Music -->> Black Eyed Peas (live), Kings of Leon, Four Tops aj. seznam: http://heardontv.com/tvshow/Victoria's+Secret/Special/Victoria's+Secret+Fashion+Show+2009