Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (388)

plakát

Američan (2010) 

Přestože jsem ve filmu neshledal nic výrazného, tak má Američan něco do sebe, co mě nutilo u filmu sedět. Originální, atmosférické, ke konci výtečně napínavé. Tyhle věci se tomu zapřít nedají, ovšem že bych si film přímo vychutnával, to říct nemůžu. Dostal jsem to, co jsem čekal, a to je hlavní. Nečekal jsem propadák a zároveň žádnou pecku, takže jsem spokojen, ale přes 3* jít nemůžu :-).

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Jeden z nejpovedenějších českých seriálů. Originální nápad, skvělé zpracování, populární herecké obsazení a humor nebo akce v žádném dílu nechybí. Nezapomenutelný český pohádkový seriál.

plakát

Arachnia: Nestvůry útočí (2003) odpad!

Opravdu rád bych dal alespoň jednu hvězdičku, ale vážně nemám za co. Jak tohle někdo můža nazvat sci-fi hororem, tak to vážně nechápu. Jako komedii bych to bral, ale i tak to byla bída bídoucí. Naprosto nelogické chování, nulová, spíš až mínusová atmosféra a děj. Po prvních 10 minutách jsem přemýšlel, zda se na to mám vůbec dokoukat, ale nakonec jsem si řekl, že to nějak vydžím. Vydžel jsem, ale byla to pouhá ztráta času. Nenašel jsem ani žádnou povedenou scénu, která by se dala pochválit. A ti pavouci... No že z nich opravdu šel strach... Pro mě úplná zbytečnost a ztráta času.

plakát

Armageddon (1998) 

Armageddon je film, který mě dokázal vtáhnout do děje už v prvních minutách a nepustil mě z něj až do samého konce... Úžasný výtvor režiséra, jemuž patří můj velký obdiv. Ty jeho filmy hltám s ústy dokořán a užívám si je jak jen to jde a s každou přibývající minutou spokojenost a obdiv roste. Navíc když jej doprovází tak překrásná a fascinující hudba.... Tohle krásné atmosférické dílo patří mezi mé nejoblíbenější filmy vůbec.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Vynikající masky + potoky krve + Ashovy nesmrtelné hlášky = brutální (doslova) nezapomenutelná podívaná od mistra Sama Raimiho. Mně osobně daleko více sednul tenhle seriál, než remake z roku 2013. A už se těším na druhou sérii!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Nejlepší film, co jsem kdy viděl. Dokonalost sama!

plakát

Avatar (2009) 

Prozatím můj nejoblíbenější film vůbec. Ano, neviděl jsem jich sice ještě velkou spoustu, ale Avatar u mě zatím vyhrává, ale je dost možné, že ho nějaký film časem překoná. Ovšem zatím se tak nestalo. Cameron se opravdu své práce neminul. Dokonálé dílo z dílny mistra, kterého asi nepřestanu nikdy obdivovat. Na tohle bych mohl zírat s otevřenými ústy od rána do večera a polykat nadšení, které mi film nabízí. Spojením tohohle poutavého příběhu, fascinující hudby a nepopsatelné atmosféry vznikl ještě více nepopsatelný zážitek. 16.12. 2012 - Atlas mraků tohle mistrovské dílo překonal, takže Avatar posunul na 2. místo.

plakát

Azyl (2008) 

Po vynikajícím druhém Nezvratném osudu a ucházejících Hadech v letadle přichází bídný Azyl. David R. Ellis má na mnohem víc. Jeho druhé pokračování Nezvratného osudu je mým nejoblíbenějším dílem a taky jedním z mých nejoblíbenějších hororů. Nechápu, proč nenatočí radši něco na ten způsob. Tohle byla prostě nuda, nic víc. Kdyby měl film alespoň tu atmosféru trochu lepší, ale tohle... 40%

plakát

Bailando - Tančím pro tebe (2007) (pořad) 

Od třetího dílu jsem to začal sledovat a koukal jsem se na to docela rád. Žádný zázrak, ale zároveň žádný propadák. Pro mě docela chytrá show.

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

Bates Motel má především vynikající atmosféru. A když k tomu přičtu skvělé herce (Vera Farmiga je opravdu úžasná) a scénář, tak si snad ani nemám na co stěžovat. Je to nepředvídatelné, místy napínavé a mě to rozhodně nenudilo. Závěr první řady je výtečný. Jsem zvědavý s čím příjde série druhá. Už se na ni moc těším :-)