Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (40)

plakát

Ceny Anděl Coca-Cola 2021 (2022) (pořad) 

Ceny Anděl. Když jsem se na ně dívala naposled, tak jsem fandila kapele Nightwork a nikdy by mě nenapadlo, že skoro o deset let později se na ně budu dívat kvůli osobě moderátora. Ale stalo se tak a nelituju toho. Martin Mikyska alias Mikýř je svůj. Není profesionální moderátor, ale je profesionální tvůrce obsahu. A pokud se na jeho videa nechcete dívat, protože vám přijdou moc divoká, stačí jenom poslouchat. Své myšlenky vetknul i do tohoto večera, už od upoutávky se držel svého vlastního stylu a dobře udělal. Hudební stránka večera se mi převážně líbila, vzpomínání na ty, co s námi již nejsou bylo citlivé a silné zároveň. Byl to večer plný emocí - radosti, smutku, humoru, černého humoru, nostalgie... Hodnocení - pořad jako celek=80%, moderátor=100%.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Na začátku mi spadla brada a do konce jsem se nevzpamatovala. No nevím, přišlo mi, že Petru Kolečkovi chyběla v portfoliu pohádka a tak se rozhodl pro tenhle úlet. Netvrdím, že jsem se občas nezasmála, ale je dobře, že někdo měl tolik soudnosti, že když už to schválil do vysílání, nenechal to vysílat na Štědrý den.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Malý zázrak se stal, pro mě koukatelná Štedrovečerní pohádka bez výraznějšího kazu (nuda, nějaký hodně cizorodý prvek).. Sympatická dvojice, jasný padouch, nakonec zlo potrestáno, dobro odměněno, tak člověk přimhouří oko nad tím, že jinak moc pohádkovosti nebylo, spíš dobrodružna až akčna. Ale ty paruky, ty byly opravdu k nepřehlédnutí...

plakát

Clona (2014) (seriál) 

Seriál, kde forma přebila obsah. Škoda, herecké obsazení by si zasloužilo lepší příběh. P.S. Ta milostná linka vede můj soukromý žebříček v kategorii nejotravnější pár v české krimi.

plakát

Tři bratři (2014) 

Film vhodný pro milovníky humoru divadla Járy Cimrmana a talentovaných herců/zpěváků v hlavních rolích. Viděno v rámci dětské neděle 10.8.2014 v Cinestaru v Praze na Andělu a měla jsem dojem, že se dospělí bavili místy více než děti ;-)

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Příjemné překvapení - zvlášť po včerejším Duchu nad zlato. http://www.csfd.cz/film/344932-duch-nad-zlato/ kdy jsem už v dobrou novou pohádku nevěřila. Za celou hodinu a půl jsem neměla chuť prchnout od televize a velmi překvapivě i pohledný princ. Při pohledu na datum hercova narození si říkám, kde se celé ty roky skrýval :-) Jen ta závěrečná písnička mi přišla textově docela odbytá, přišlo mi, že se tam opakovaly snad jen dva verše... P.S. Pobavil mě manžel, když přecházel kolem televize zrovna v době souboje draků a ptal se, zda jde o českou pohádku. A to jsme před pár dny byli na druhém Hobittovi ;-)

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) 

Vánoční pohádka České televize je nešťastný žánr, ani letos se zázrak nekonal. Rozhoduju se mezi 2 a 3 hvězdičkami, ale za tu (auto) vykradenou hudbu z Kouzel králů a Ach, ty vraždy! stejných tvůrců to vidím spíš na ty dvě.

plakát

Český slavík Mattoni 2013 (2013) (pořad) 

Jedna hvězdička - za to, jak se stylově a na úrovni dokázala skupina NightWork rozloučit, škoda jen, že k ní nedoletěl žádný ze Slavíků. Celkový průběh večera hrůza, scénárista musel být pod vlivem omamných látek, že něco tak úděsného vytvořil, počet trapných okamžiků výrazně přesahoval pár světlých míst v programu a vrcholem všeho byl zvuk - ať už vypadávající nebo naopak rušení děkovného projevu. Tohle opravdu nebyl největší hudební večer tohoto roku. Nezbývá mi než napsat - zlatý Leoš Mareš na letošních Andělech...

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) 

Na doporučení své kamarádky, které to zkazilo i pohled na předchozí dva filmy se mu už několik let vyhýbám a koukám, že dobře dělám.

plakát

Rags (2012) (TV film) 

Variace na Popelku jako hudební film pro mládež. A místo pohádkové kmotřičky zvukař v podání Draka Bella (dabovaný Janem Maxiánem).