Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (116)

plakát

Konečná uprostřed cesty (2011) 

Reálné? Ano. Ze života? Ano! Ale, kolik lidí si přeje zemřít doma a kolika lidem se to opravdu splní? Stačí se podívat kolem sebe, ale to je jiné téma, to tady nepatří.

plakát

Bílá stuha (2009) 

Buď ano, nebo ne, není nic mezi tím a u mě je to ANO. Přesně tohle jsem chtěla!

plakát

Carol (2015) 

A byla jsem na tenhle film v našem starém kině, se starými sedačkami s celkovým počtem diváků 3 ks. A že by mě to nějak pohltilo, to se říct nedá. Hrozně utahané, nudné chvíle... Nevyužité.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Tak nevím. Na film jsem se těšila. Po stránce filmové - velice dobře natočený, hlavní tahoun samozřejmě hlavní postava, ovšem po stránce sdělovací, o co vlastně asi mělo jít, tak byly mezery. Četla jsem knihu R. Cílka, Oprátka za osm mrtvých. Poměrně nedávno, přečetla jsem jí jedním dechem a leželo mi to celé pár dní v hlavě, pořad jsem nad tím přemýšlela, tak asi proto trošku srovnávám, že pro diváka, který třeba o Hepnarové moc neví a jde do kina s tím, že pochopí tak podle mého, chyběly některé informace, nebo alespoň upřesnění. A jak vlastně měl celý filmový příběh vykreslit hlavní postavu? Upřímně. Bylo mi jí svým způsobem líto. Je to špatně? Vždyť zabila 8 lidí.

plakát

Otcové a dcery (2015) 

"Moc předvídatelné, diváka to citově vydírá..." No a co, to máte všichni tak dokonalý život? Já ho dokonalý nemám, možná proto mám tolik ráda rodinné drama, asi taky následky z dětství ;)

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

Tak konečně jsem to viděla,po těch letech! Nemám ráda komentáře typu " na to že je to český film", neškatulkuju, ale bohužel musím říct, že mne to vůbec nezaujalo, chyběla mi nějaká ta "šťáva", nevím přesně co, příběh jako takový ok, ale vím, že dobrovolně si to už podruhé nepustim :/ Koneckonců, Vetchý a Kaiser skvělé, Hádek, asi tomu nerozumím, vadilo mi to "pisklavé"? hraní.

plakát

Halloween (2007) odpad!

Nejsem vhodná.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Každou neděli jsem usedala k televizi, takže lze soudit, že mne minisérie něčím zaujala. Určitě v první řadě pár mých oblíbených herců, kromě tedy slečny Voříškové, bohužel mi v roli mladé vyšetřovatelky neseděla, v podstatě, pro mne, úplně zbytečná postava, kdy se pravidelně vrhala do náruče "matky" Melíškové. Občas vázl zvuk, či si některé postavy moc huhňaly pod nosem. Že začátku zbytečně natahovaný děj, za to rozuzlení v 10 minutách. Neházím to do koše, viděla jsem, ale podruhé se dívat nebudu.

plakát

Český lev 2015 (2016) (pořad) odpad!

Nudná, chvílemi trapná Lucie Výborná, dlouhé dekovacky "nikomu". Nehazim českou kinematografii do koše, ba naopak, stále mě ma co překvapovat, ale nemám rada strojene večery tohoto typu.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Hrozne me to baví!