Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (96)

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Film ve mě již od začátku probudil něco, co už hodně dlouho postrádám u nových filmů (hlavně amerických) a to jest zájem, touhu vědět co bude dál a hlavně takový ten pocit, kdy film zkouknu a pak na něj klidně ještě pár dní myslím. Herci jsou skvělí, stejně tak atmosféra. Purpurový vrch(dům) je do detailů propracovaný - každá místnost, chodby vše. Film mě skutečně nadchl.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Neuvěřitelné, po pár letech jsem zase zažila jak se naplno směje celý kinosál. Akční komedie jak má být, nemám tomu co vytknout, brečela jsem smíchy.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Další z řady povedených Marvel filmů. Chris Evens většinou hraje komiky nebo hňupy, takže i přesto, že tohoto herce miluji jsem si moc nedovedla představit, že bude hrát hrdinu co zabíjí nácky a přitom si zachovává vážnou tvář, ale co není, může být. Vážně mu to sedlo, příběh byl velmi poutavý, kamera byla taky zvládnutá dobře, herecké obsazení perfektní a ani 3D mi vůbec nevadilo. Bohužel co mi zkazilo celý film, je podle mě hrozný dabing (všichni Němci šišlají a to i hlavní záporák), takže si film určitě pustím ještě jednou a v originál znění.

plakát

Colombiana (2011) 

Zajímavý, akční, zábavný, jednoduchý. Nic jiného ani od tohoto druhu filmů nečekám, takže mě to uspokojilo. Žádná spousta zbytečných keců, vysvětlování a vyšší logiky.

plakát

Hanna (2011) 

Pro tenhle film mám jen jedno slovo - nuda. Film má zajímavý začátek bohužel ten trvá jen čtvrt hodiny, poté, místo toho aby se to pořádně rozjelo, přichází hodina a pul ničeho + hlavní hrdinka vypadá jak kdyby právě vylezla z koncentráku a to se tam jasně říká, že má být "lepší voják" tzn více svalové hmoty atd.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Byla jsem na tento díl velmi zvědavá, doufala jsem, že se film konečně rozjede po utahané první části a stalo se. Na nedostatek akce si stěžovat doopravdy nemohu, efekty byly taktéž perfektní. Herci zářili a celkově to bylo důstojné zakončení celé série. Co jsem tam ovšem trochu postrádala, byla ta velkolepá, konečná bitva mezi Harrym a Voldemortem, byli hotoví docela rychle. A ještě trochu si rejpnu, klidně bych oželela ten konec filmu, kdy se tam rádoby otec Ron přivalí s jeho pivním pupkem.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Zvláštní, nějak jsem už dopředu věděla, že to nebude dobré a nespletla jsem se. Až na 4 vtipy a Rona Perlmana to nestálo za moc.

plakát

Kazatel (2011) 

Trailer Priesta mě nadchnul, tak sem se rozhodla na něj jít do kina. Tam jsem s hrůzou zjistila, že je pouze ve 3D i tak jsem na něj ale šla a rozhodně toho nelituji. Bavila jsem se, efekty ušly, hudba byla vybraná dobře. 3D bylo ovšem úplně zbytečné, jen chtěli z lidí vytáhnout víc peněz, přijde mi že film ani nebyl pro 3D dělaný.

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Po vynikající jedničně přišla pouze průměrná dvojka, která měla navíc příšerný dabing.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Troufám si říct, že to bylo stejně dobré jako jednička a ty fotky na konci dokonce mnohem lepší. Opravdu pořádná, divoká komedie.