Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (245)

plakát

Rango (2011) 

Chameleon mě dostal! Škoda, že jsem absolvoval film s dabingem...

plakát

Tvoje, moje a naše (2005) 

Jak tohle asi mohlo dopadnout? Jedna rodina vycvičená admirálem vojenské flotily a druhá matkou, co má všechno na háku? Kór když se dají dohromady? Jeden by řekl, že katastrofou, což sice z většiny příběhu vyplývá, ale co se týče mě jako diváka, tak mě ty neustálé roztržky mezi oběma rodinnými klany docela pobavily. Velké plus u mě za jednoho z nejrozkošnějších domácích mazlíčků, co jsem zatím na plátně viděl, a tím mám na mysli to prasátko.

plakát

RocknRolla (2008) 

Tak tohle mi zase nesedlo. Já to Ritchieho prostě nepřekousnu. Co se týče děje, tak jsem zase nevěděl hlavu ani patu. Na můj vkus by měl do budoucna ubrat několik postav, bo kdo se v tom má kurva vyznat, když dokolečka dokola furt vyjebávají jedni s druhými a naopak. Slyšel Guy Richie někdy něco jako smysluplný příběh? Podle mého nazorů asi NE!

plakát

Starý páky (2009) 

Tak tohle je typický film pro malé děcka. Hlavní hrdinové ze sebe dělají naprosté kokoty a opravdu se tomu může zasmát jen to dítě. Vždyť jak Williams tak Travolta mají sakra na víc tak proč do tohohle do prdele lezli?

plakát

Babylon A.D. (2008) 

Typický akční film s Vinem Dieselem poslední doby. Scénář na hovno, děj o ničem, ale hlavně, že je po kom stílet. Stydím se, že se to točilo z části v Ostravě.

plakát

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 

Za tu starou babku mezi devadesátkou a smrtí bych toho scénáristu nejraději pověsil za kule do průvanu, ale jinak jsem docela dobře pobavil. Prostě taková oddechovka na odpoledne. Vím, že je dneska možné všechno, ale aby se dala dohromady hrošice s žirafákem? To na to musí upozorňovat i v Holywoodu?

plakát

Vanilkové nebe (2001) 

Už v půlce filmu jsem si říkal, že by to mohlo skončit. Docela o ničem dívat se na Toma jednou normálního, jednou s maskou, jednou zohaveného a šukajícího ani neví s kým. Sám jsem ve finále nevěděl, která byla která no a ten konec...."jste zmražený už 150 let a vše je výplod vaší fantazie" No kurva to už bylo na mě moc!

plakát

Eurotrip (2004) 

Za tu urážku Slovenska bych všechny zkurvené amíky nakopal do prdele. Jinak klasická americká teenagerská komedie, ale s jedním podstatným rozdílem: ubylo spermatu a sraček.

plakát

Zoom: Akademie pro superhrdiny (2006) 

Velice jednoduchá ptákovina, ve které má bývalý superhrdina Tim Allen předat své znalosti dětem s nadlidskými schopnostmi a samozřejmě je ze začátku proti, aby na konci mohl být pro. A nakonec přemůžou zlosyna(kterého zde vykreslovali jako největšího parchanta a zabijáka, co kdy po zemi chodil - souboj s ním mi přišel jako rutina všedního dne) a vše se v dobré obrátí a společně zachrání svět. Kolikrát už tu bylo něco podobného - podobně stupidního? Musím, ale uznat, že na castingu vybrali tu podle mého názoru nejroztomilejší dívenku do role šestileté holčičky, která byla schopná uzvednout prakticky cokoliv - ta byla kouzelná. Zbytek stál tak říkajíc za hovno!

plakát

Východní přísliby (2007) 

Ať byl tenhle film jaký chtěl, tak mě pěkně nasral ten useknutý konec....