Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (894)

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Oproti jedničce až moc velká patlanina (a až moc digi, co se vizuálu týče), ale i tak...pořád celkem zábava.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Je to pitomý, ale sympaticky odvázaný akčňák, jako přímé pokračování legendárního Predatora to nemůže obstát, ale samo o sobě to je rozhodně zábavnější než kdejakej Transformer nebo většina marvelovek. I když... od Blacka jsem přece jen čekal trochu víc. Tak či tak našlapané béčko, které má tu smůlu, že je součástí legendární série.

plakát

Upgrade (2018) 

Velké překvapení, soustředěné scífko, kde není nic navíc, hezky přízemní díky nízkému budgetu, super soundtrack, přesný Logan Marshall-Green... atmosférou to občas připomíná staršího Cronenberga nebo staršího Verhoevena, takže srdíčko zaplesalo.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

60% nic extra a velké plýtvání skvělými herci ve vedlejších rolích. Když si během filmu párkrát odběhnete na záchod nebo pro žrádlo, tak vcelku o nic nepřijdete...až tak je ten film šablonovitý a předvídatelný. Marvel mě už prostě moc neba..

plakát

Mandy - Kult pomsty (2018) 

Transcendentní jízda citlivě pracující s brakovými motivy, revenge film na pomezí snu, audiovizuální šleha a jedna z nejlepších věcí tohohle roku.

plakát

Black Panther (2018) 

funkční spotřební film...a nic víc. Nepřekvapivá marvelovka

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

sorry, ale mě to už prostě neba... sterilní, přeplácaný, bez smyslu pro detail. Díkybohu za Nolana a jemu podobné, kteří mají rádi opravdové výzvy a všechno nefixlují přes počítač. Akce může být sebelépe promyšlená, ale když tam nic nepůsobí hmatatelně, tak prostě nemůže naplno zapůsobit. Na druhou stranu.. klobouk dolů, že se to celé podařilo nějak ukočírovat.

plakát

Nit z přízraků (2017) 

Nejfilmovější film v klasickém slova smyslu od...snad od Scorseseho Mlčení, což není zas tak dlouho, ale takových filmů je teď prostě už hrozně málo. Co se týče vizuálu, herců a Andersonovy akademické režie, tak není o čem, prostě fantazie, samotný závěr je nicméně jak z jiného světa. Romance jak kopanec do koulí (vagíny) s rozeběhem.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Ještě horší než Batman v Superman...a ani se mi o tom nechce nic dalšího psát, skoro všechno špatně, tohle digitální zvěrstvo (fakt to ani není hezký na pokoukání) posílá komiksové filmy zpátky do infantilního pekla, odkud ho tenkrát vytáhli X-men a Temný rytíř.

plakát

Baby Driver (2017) 

viz. Cervenakuv koment, vystihnul to naprosto přesně