Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (156)

plakát

Rafťáci (2006) 

Takže poznatky :) Snowboarďáci, jo to byla sra... (nemyslím sranda), ale tohle se myslím celkem povedlo, občas je to i sranda. Další co mě pobavilo. Situace: Slečna - podprsenka - prsa čtyřky - slečna sundá podprdu - prsa dvojky. A to je tam dvakrát a pokaždý je to jiná ženská :) No a tenhle push-up efekt se dá tak jako metaforicky přenést na celý tento film. (znělo to chytře?)

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Tolik herců, které nemám rád v jednom filmu ...Za co?? No docela mě mrzí, že to byla jen taková rychlorekapitulace knížky, která nás prosvištěla dějem a nezanechala větší újmu... Ale těším se až budou v desátej sérii Hvězdný Brány aktivivat svatej grál, to se bude Amélie mít :))

plakát

Batman začíná (2005) 

Já prostě miluju filmy, ve kterých dostanou na prdel úplně všichni a hlavně fyzika. Mikrovlka rulez! Katie Holmes zachovává zářící úroveň 156. série Dósnova světa a je to kravka jako dycky - proč jí někdy nedá někdo normální roli? Christian Bale se snaží vypadat jako Nýjo a chudák Morgan Freeman už to nezachránil...

plakát

Klíč (2005) 

No horor aby se člověk bál to vysloveně není, atmosféra aby člověka mrazilo se taky nekoná. Ale jako příběh s překvapivým koncem a ne zcela předvádatelným dějem je to perfektní. Dál to bude spojler .... Přišlo mi hodně dobré a takové reálné pozorovat hrdinku, jak rozplétá klubko celé záhady a proniká pod pokličku, aby se nakonec ukázalo, že jak to tak v životě chodí ... všechno jinak, všechno blbě... trošku kyselej závěr :-)

plakát

Madagaskar (2005) 

Geniální zábava, geniální animace.

plakát

Mariňák (2005) 

Kluci, no já nevim...