Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (83)

plakát

Psí ostrov (2018) 

Vybral to Dandik! Sice už jsem to viděl, ale podívám se na to klidně ještě jednou :) PS: Danda na hrad

plakát

Maggie (2015) 

Chyběla šťáva. Škoda.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Zatím musím plnej knedlík. Snad si laťku udrží. Děkuji HBO.

plakát

Nebraska (2013) 

Nakonec musím dát za tři. Nevím, ale nějak mi to dohromady nefungovalo. Will Fort mi tam neseděl a spoustu dalších věcí .

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

No jo no Scorsese už filmy točit umí. O tom žadná. Vlk z wall street mě i docela bavil. Ano..... Ale pár takovejhle filmíků už Marťas natočil. A já je viděl. A když jsem se po zhlédnutí zamyslel. Tak jsem si vzpomněl třeba na Goodfellas. Chce to prostě chodit s něčím novým. A to Wolfie nebyl. Mě tohle prostě nestačí. Kokainovo-špenátová scéna to nezachraní.

plakát

Sladký život (1960) 

Po dlouhé době jsem se taky odhodlal do nějaké té klasiky. K Dolce vita mě přivedl snímek Velká nádhera. V mnoha věcech jsou si oba filmy hodně podobné a ikdyž Sorrentino jakákoliv podobenství Dolce vita popírá. Není pochyb že byl Fellinim do určité míry ovlivněn. Nicméně Felliniho Sladký život má i po téměř 55 letech co nabídnout a sdělit. Jediné co já mohu vytknout je stopáž 167min. Jednoduše je to místy zdlouhavé a člověk těžko udrží pozornost.

plakát

Lásky čas (2013) 

Pěkné film. Škoda jen toho překypujícího optimismu a nadmíru labutí lásky. Ale zahřeje.

plakát

Stážisti (2013) 

Kde tohle vzalo 62%? Je mi zle.

plakát

La cara oculta (2011) 

Omlouvám se, ale tohle mi nesedlo. Nevím jak vyjadřit moje pocity k příběhu. Ale asi mi přišel hloupej, nelogickej a z jiný planety. Prostě nevím. Vim jen, že dívat se na tento snímek mě sralo od začátku do konce. A teď me sere i psani komentaře.