Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (795)

plakát

Mr. & Mrs. Smith - První rande (2024) (epizoda) 

skvěle udělaný otvírák. Moc pěkná origin story a pro diváka velmi příjemná expozice dvojice a světa. Doma jsme sold a to se mi často nepoštěstí trefit na akční serial co by si užili oba.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

po první epizodě jsem sold. Navíc se na to dobře dívá i přítelkyni a to je velmi podstatná otázka. Zda je to látka, kterou si užijí oba. Serial je chytrý, pracuje dobře s vývojem vztahu. Má náboj podobný Killing Eve. Těším se na další díly.

plakát

Vetřelci (1986) 

každá vteřina má důvod, každý záběr buduje napětí. Hloupost zelených mozků, přehlížení byrokracie, chytrost diváka znalého situace skrze Ripleyovou... to drama, kdo bude ta svině co to podělá všem... skoro po 40. letech od natočení tohohle pokladu je ten film pořád dokonalý v tom že se od něj nelze odtrhnout. Ten nakladač, bože ten nakladač... větší technokratickou lahůdku snad nedokázal dostat ani Del Torro do Pacific Rimu nebo Bay do Transformerů.

plakát

Bod obnovy (2023) 

skvělý! Svět je krásně vystavený. Skvěle v něm jste vrhnutí a musíte se zorientovat v průběhu děje, to cenim. Nápadité, očekávám Lvy za scénu, triky, kostýmy, bohužel scénář šustí papírem, což mi vlastně u českého filmu, jehož tohle je často nejsilnější stránka vlastně přijde škoda. Ale odcházím z kina nadšený! Jděte na to! Týden po projekci chci dát 5 hvězd a musím si rozpomenout že to nebylo “až tak dobré.” treba ty napisy o zalohovani mi prisly Verhoevenovsky jak z Robocopa nebo Hvezdny pechoty, sceny jak z Blade Runnera a hudba jak Vangelis. A pak ten Cyberpunk feel v tom podsveti. Je mi lito ze to je vlastne takova povidka. Uplne chci vic!!!! Chcete víc českého scifi a akčňáků? Jděte je podpořit do kina!!!

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

skutečně chtěli potěšit modstery z Londýna těma vespíma vznášedlama? Zlý emzák Clint Eastwood  a vesmírný western…a do toho návrat Mandaloriana co to celé pošle jinam.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Wan je zlatíčko! Tam jsou takové kamerové laskominky. A to nesnáším horory, ale tohle je krásný

plakát

Uncharted (2022) 

první minuta druhýho Sonica je stokrát poutavější než celý Uncharted. To o schopnosti filmařů, udělat zajímavý obsah něco vypovídá. Nezajímalo mě co se na obrazovce děje fakt snad ani minutu. Což je škoda:/

plakát

Peacemaker - Úplně nový svět (2022) (epizoda) 

krásnej otvírák, pěkná kamera. Dobrý epizodní souboj. tajemno, tak aby nalákalo na další epizody. Skvělej seroš pro dospělý komiks fandy

plakát

Hawkeye (2021) (seriál) 

moc papundeklový a pg13 nevnímám rozšíření kánonu, jen odbočení k otvíráku pro disney+