Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (795)

plakát

Portlandia (2011) (seriál) 

dobrý den, v těchto hodnoceních uvidíte jak snadno rozponat lidi co nechápou chytrý humor. děkujeme za pozornost.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

hail to the king! Nesnáším gore, ale nedokážu se přestat smát. Sam Raimi je génius. Takhle zpětně doceňuju i creepy Tobeyho ve spidermanovi 3 s touhle perspektivou. A moc děkuju za nahou Xenu, tohle moje náctileté já potřebovalo.

plakát

Život je krásný (1946) 

až budete mít pocit že je fakt všechno na... tak si vemte tu dvouhodinovku a dejte si to. Hezká metodika přerámování. Protože nemáme strážné anděly, udělejme si je z tohohle filmu

plakát

Polární expres (2004) 

Elf s obličejem Stevena Tylera zpívá rokovou sexualizující koledu. Doháje... proč není pořád 2004 a nejdeme poprvé na 3D film! Kdekoliv jinde totiž tahle taškařice vypadá jako zbytečná. 100minut by se bez všech momentů horské dráhy dalo smrsknout na vánoční povídku a byli bychom v okáčku.

plakát

Shaft (2019) 

jááá jako nevíím jestli má být největší legenda černošského filmu přetavená ve family reunion komedii. Nevím. Teda tuším, nehledě na to že vtipy jsou fajn, je to taková varianta na třicetkrát ohrané.

plakát

Vyproštění (2020) 

přivřete oči a představujte si že je tam Arnold. Takhle by měly vypadat všechny ódy na 80s filmy. Takhle měl vypadat pátý Rambo. díky!

plakát

John Wick 3 (2019) 

takže s pejskama proběhneme po cvičáku na jednu stranu a pak s nima poběžíme zpátky. Vypadá to trošku jako tancování s pejskama. Naštěstí to finální bitka s Dacascosem vynahradí.

plakát

Na stopě (1985) 

Tim Curry je v ráži! Strašně mu ty role majordomů sedí. Ale ta hyperzauzlenost mi přivádí bolest hlavy. Rozhodně nepatří mezi oddechovky, protože hektické přebíhání vám nenechá chvilku odpočinku. Jeden z případů, kdy divadelní hra dokáže fungovat na plátně. Ale ta jevištnost z toho pořád trčí, neruší, ale je tam.

plakát

Vražda na večeři (1976) 

znáte ten jak se potká Sherlock Holmes a Hercule Poirot a Phil Marlowe v domě kde se stala vražda? Ne?! Tak si tohle přidejte do kategorie "nedělní film"

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

existují filmy, které hrají v televizi pořád a vy facepalmujete proč vás nutí koukat na tohle. Pak existují filmy jako je Někdo to rád horké, které hrají v televizi relativně často, a vy se ptáte proč nejsou v televizi pořád. Tohle je vybroušený diamant.