Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Petr Čepek

Herec s obrovským charizma.Neznám nikoho kdo by zahrál věrohodněji nerudnýho cholerika jako on (Vesničko má středisková aj.).Zazářil také hned začátkem kariéry ve skvělém snímku Františka Vláčila Údolí včel.

Vladimír Menšík

Přiliš nemusím jeho silvestrovské estrády normalizačních let, ale herec to byl opravdu výjměčný,což pro mě dokazuje zejména ve filmech Lásky mezi kapkami deště, Ikarův pád a Všichni dobří rodáci kde exceloval.

Robert De Niro

Když se řekne slovo herec vybaví se mi Robert De Niro.Herec tělem i duší, který se svému povolání vždy velice obětoval, viz skvělý film Zuřící býk, kde se ze šlachovitého boxéra stává stárnoucí obtloustlý komik.Miluju symbiozu Scorsece - De Niro.

Radoslav Brzobohatý

Váhal jsem, zdal-li tohoto herce obsadím do své top ten, ale jelikož mezi moje nejoblínější filmy patří Ucho a Všichni dobří rodáci, musí tu být.

Zdeněk Svěrák

Nejsem velký milovník her Divadla Járy Cimrmana, ale filmové role Zdeňka Svěráka mám rád.Mezi mé nejoblíbenější filmy kde hraje patří : Kulový blesk,Vrchní prchni,Na samotě u lesa a Co je vám doktore.

Bolek Polívka

Moje srdcová záležitost je film Dědictví aneb Kurvahošigutentag kde si nedovedu představit nikoho jiného v roli Bohumila.Výborně zahrál také ve filmech Sedím na konáry a je mi dobre,Něžný barbar,Musíme si pomáhat, Kalamita aj.

Rudolf Hrušínský

Asi nejlepší český herec.Každou svojí roli zahrál tak věrohodně jako nikdo jiný.Bezkokurenční vrchol herectví dokazuje ve filmu Spalovač mrtvol.Mezi moje nejoblíbenější jím ztvárněné postavy patří šilený vědec ve filmu Tajemství hradu v karpatech dále organizátor akce Kulový blesk a nesmím zapomenout na Švejka.