Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (245)

plakát

Doživotí (1999) 

Proboha proč má tenhle film 72%? A co to vůbec mělo být? Černoušoušenk? Nebylo to ani vtipné, ani tragické. Možná tragikomické , když dcera komisaře počala dítě s černým retardem, ale to byla jediná světlá chvíle filmu. Za mě teda nula od nuly pošla...

plakát

Největší showman (2017) 

Největší showman se snaží napodobit Moulin Rouge a dosáhnout minimálně stejného úspěchu, ale tak nějak to nefunguje. Příběh je povrchní, písničky nudné a Michelle Williams studená. Jedné, co si člověk z filmu odnese jsou pěkné vousy babochlapa a hluboké oči akrobatky.

plakát

Maniak (1996) 

Hodně zvláštní film. Na jednu stranu ukazuje předsudky společnosti vůči "bílému póvlu" ale na druhou stranu i to, že ty předsudky nejsou zas tak neoprávněné. Nicméně pokud by v sobě Vanessa neměla tolik zlosti a agese, těžko by si poradila se sériovým vrahem. Sice to není klasická pohádka, kde dobro vítězí nad zlem, ale vidět, jak malé zlo vítězí nad větším zlem taky není úplně špatné.

plakát

Cena svobody (2014) 

Čtvrtou hvězdu dáám za hlášky, které mě opravdu pobavily. Jako například: "Vy tu jste?! Volala jsem vám." "Čekali jsme celé dopoledne u okna, ale tvé volání jsme neslyšeli." nebo "Kde máš vesnici? - Má vesnice? - No kde je tvůj muž. - Já nemám muže. - Tak kdo se o tebe stará? Tvé děti? - Ne, starám se o sebe sama. - Tvá schopnost přežití je velmi působivá." . Dějově víceméně sluníčkářský průměr, i když se mi líbí, že má divák možnost zamylet se nad tím, jak může být naše kultura nesmyslná a matoucí pro lidi z Afriky. A Rheese by se neměla barvit nahnědo, není to dobrý nápad.

plakát

Matky na tahu o Vánocích (2017) 

A cenu pro největší ubohost roku získává.... ano ano Matky na tahu o vánocích! Zoufalé narcistické a egocentrické američanky nezvládají výchovu dětí ani se nedokáží vyrovnat se svými vztahy s rodiči z dětství. Nicméně stačí pár kopulačních pohybů, tuna vulgarit a všechno je zase oukéj! Nechápu, jaktože se najednou do amerických komedií vplížilo tolik vulgarismů. Pokud chci slyšet sprostá slova to můžu jít zrovna do práce. A pokud je to jediné, co může tenhle film nabídnout, tak je to ubohé. Nejubožejší je, že sprosťárny vkládají scénáristé do úst i malým dětem. Ó můj ku*va Bože. Je díky téhle větě můj komentář vtipnější?

plakát

Planeta Česko (2017) 

Film byl krásný. Pan režisér ho pojal jinak, než jak ho pojali tvůrci dokumentu Earth, na který se odkazuje, a je to dobře. Tahle ochranářská a lidštější podoba je mi mnohem bližší a oslovila mě víc než ta povídková. Úžasné záběry toho, co skutečně mnozí z nás mohou vidět za humny, ale prostřednictvím kamer štábu pana Poláka to bylo všechno ještě mnohem kouzelnější. Parádní zážitek i spousta podnětů k přemýšlení. A závěrečné titulky byly skvělé :)

plakát

Cesta do Ameriky (1988) 

Překvapuje mě vysoké hodnocení tohoto snímku. Chápu, amerika chtěla svou černou pohádku. Vznikl z toho obrovský kýč plný pitomých hlášek, které nejsou dokonce ani úsměvné.

plakát

Milenec je zločinec! (2008) 

Vcelku koukatelná blbost, když si mozek potřebuje odpočinout. Na Banderase i Blair se vždycky hezky dívá, Tomův syn je ještě ošklivější než tata, zato Meg (ve spojení s příšerným českým dabingem) vypadá jako kvalitní pacient s Touretteovým syndromem a neuvěřitelně mě její podivný herecký výkon dráždil.

plakát

Funny Games USA (2007) odpad!

Naprosto odporné! Čím vyšší hodnocení bude tenhle film mít, tím víc lidí ho uvidí a nebude to mít daleko k tomu, aby se našel nějaký chorý mozek, který se touhle hovadinou inspiruje. Těchhle 111 minut života už mi nikdo nevrátí.

plakát

Dost (2002) 

Film je hodnocený hodně nízko a jak vidím je to hlavně proto, že si většina zdejší myslí, že si tu J Lo hraje na Ramba. Většina totiž nezná Krav Magu, systém který byl vymyšlen pro Izraelskou armádu tak, aby se dokázal každý rychle a efektivně naučit. A právě Krav Magu se filmová hrdinka učí, i když na to není upozorněno. Takže je to průměrný film o ženě, která se naučila ubránit surovci.