Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Nijak vyjímečný záčatek již brzo nahrazuje vydatná hororová atmosféra, která vás udrží zaraženého v sedačce až do posledních minut filmu. Co se týče občasných komediálních vsuvek (tančící démon, mluvící kozlík, kočička, orální fisting, kovadlina): v první chvíli mi přišly trošku rušivé, až na obtíž, posléze se však ukázalo, že se jedná o milé odlehčující okamžiky, které nakonec divák vskutku ocení a kdyby záleželo na mně, určitě bych je z filmu nevystřihnul. I přes poměrně předvidatelný závěr (respektive moment, kdy dojde k záměně tolik důležitých obálek) se jedná o výborný hororový snímek, z mého pohledu nejlepší v období několika posledních let. A taky jediný snímek vůbec, u kterého mi v kině stály schlupy na rukou =)

plakát

Tričko (2007) 

Velmi povedený krátkometrážní filmeček hodný zamyšlení nejednoho z nás. Ke shlédnutí ZDE.

plakát

Fontána (2006) 

Jsem na rozpacích, až se otřepu a případně se i donutím k druhé projekci, přijde plnohodnotný komentář.

plakát

Chuck Norris: Karate Kommandos (1986) (seriál) 

Měli jste zlý den? Máte depresi či špatnou náladu? Nebo se prostě jen chcete pořádně zasmát? Pak není nic lepšího, než si zadat název tohoto seriálu do vyhledávače YouTube, zvolit si nějaké odpovídající video a kochat se. Zaručená (tvůrci však nepochybně nezáměrně vytvořená) zábava!! Prostě animovaný Chuck Norris =D

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Můj oblíbený, beze sporu vynikající seriál, jehož hlavní hrdina (a stejně tak i jeho představitel) se pro mě stává navždy nenahraditelným a nezapomenutelným!

plakát

Big Lebowski (1998) 

Film jsem shlédl na mnohá doporučení, do vysoké míry i proto, že zde na ČSFD se vyskytují, až na pár vyjímek, samé pozitivní ohlasy. Měl jsem možnost sledovat skvělé herecké výkony v podání Jeffa Bridgese i Johna Goodmana, ale ani to mě nezbavilo pocitu, že jde pouze o průměrný film. Zápletka byla podivná, dobrých fórků nemnoho, v jednu chvíli jsem se dokonce nudil. Film rozhodně nenaplnil má očekávání. Hodnocení by se možná hodilo přehodnotit po druhém shlédnutí, nejsem si však jist, že na něj budu mít chuť.

plakát

Legendy z Dogtownu (2005) 

Velice zajímavý příběh natočený podle skutečnosti, důvěryhodné vylíčení atmosféry 70. let, vynikající herecké obsazení (Emile Hirsch, Heath Ledger), vypilované "skate scény", příjemná hudba. Opravdu nechápu komentáře typu "Bejt skejťák dal bych za 5*". Skejťák nejsem a i přesto bych film bez váhání doporučil. Navrhuji 4 a půl hvězdičky.