Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Velmi stoupající kvalita. Ubudou zbytečné prvoplánové scény a děj se víc zaměří na intriky. Přičemž je celý seriál prokládaný sice krátkými, ale zase dobrými boji. Zatím nejlepší byl v pátém díle na konci. Občas mě vadí vyplňovací dialogy, které mají znít drsně, ale divák z nich má tak jedině pocit "Cože? Co tím chtěl sakra básník říci?" Za zatím poslední (pátý díl) musím dát pět *, ještě ale uvidíme.

Spartakus

Spartakus (2010)

Seriál se má tendenci zlepšovat a zlepšovat až k samotnému téměř dokonalému vrcholu 1. série. Na začátku jsem měl pochyby, bylo moc zpomalovaček a moc umělý krve a tak. Ale jak koukáte dál a dál, jako kdyby toho ubývalo a tvůrci tím plnili jen momenty, kde se to hodí. Skvělé intriky, povedené bojové scény.... musím dát za pět, 100% to sice není, ale zbylá procenta dám za to, že je to prostě cool. Vengeance už není ono, Spartacus jako hrdina už mě lezl na nervy, kvalitní souboje zmizely a pletichaření bylo omezeno. Seriál se prostě víc zaměřuje na Spartaka a jeho bandu, což je ale málo a nestačí to. Navíc se objevily hromadné souboje, které jsou skoro tragické a kroutil jsem u nic hlavou. Postavy, hlavně gladiátoři se chovají dementně a vykastrovaně :( Ne, že by to byla úplná nuda, ale Vengeance je spíše tak na tři hvězdy a kdyby to byla první série, tak na druhou asi už nekoukám.

Bright Falls

Bright Falls (2010)

Odhodlal jsem se hodnotit až poté, co jsem dohrál hru. Musím říct, že seriál má podle mě ještě lepší atmosféru, jen bych si přál, aby byla obě díla více propojena. Kdo dává pozor, ve hře si všimne kupříkladu policejních hlášení o našem známém policistovi atp. a pak jsou tady samozřejmě na první pohled viditelné odkazy. Mnoho postav a míst by si ale zasloužilo zobrazit i ve hře. Předpokládám, že si hra i minisérie nechávají volný prostor pro další pokračování, ve kterém naváží... nebo bych si to tak aspoň přál.