Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Kate Winslet

Kate je pro mě Paní herečkou. Je krásná, i když asi ne úplně prvoplánově a tím laciným dojmem, zdá se být ohromně inteligentní a přemýšlivá a své role si pečlivě vybírá. Zatím mě nikdy nezklamala.

Scarlett Johansson

Scarlett je sexbomba, která navíc umí úžasně hrát a prý je i báječná kuchařka! Miluji filmy s ní, ale i se na ni ráda koukám na fotkách. Je nebezpečná.

Natalie Portman

Natálka má budoucnost. Zatím je pro mne slibnou herečkou, uvidíme, co s ní udělá mateřství. PS. Tak jsem ji viděla v Black Swan. Lepší už bohužel asi nikdy nebude, Aronofsky jí dal neskutečnou roli.

Penélope Cruz

Femme fatale. Prozáří každý film, i když se na plátně jen mihne. Je prostě krásná. A našla si Barda. A moc jí to přeju. A začínám se do ní taky zamilovávat, čím dál víc.

Meryl Streep

Tím, čím bývala pro mne Streepová, je teď Winsletová. U Meryl oceňuji především ty starší filmy, tam byla za dámu s neobyčejným charisma, i v Julii a Julii byla báječná, ale některé novější kousky (např. Prime) fakt nemusím.

Tatiana Dyková

Když se řekne Tatiana, vybaví se mi i Aňa, ale pro Táňu mám větší slabost (možná jen víc žárlím na Aňu). Ale Táňa, to je komediantka, která to rozbalí i na malém, nenápadném prostoru (tak třeba Okresní přebor). Divoké včely, to byla zatím její nejlepší role. Ale zraje nám taky jako víno, holka jedna šikovná.

Juliette Binoche

Melancholická Francouzka s laskavým a hřejivým pohledem, která to umí rozbalit nejen ve francouzských filmech. A i když to není primárně koketa, věřím, že dokáže zamotat hlavu kdejakému chlapovi - nebo ženské.

Helena Bonham Carter

Helenka je miláček. Hraje sice kolikrát pěkné mrchy, ale věřím, že je ve své podstatě hrozně hodná holka, jen jí prostě jiskří v očích. A kdybyste nevěděli, tak peče nejlepší koláčky v Londýně.

Nicole Kidman

Nicole je dáma každým coulem a moc dobře to o sobě ví. S Tomem nejspíš tvořili báječný, dokonalý, chladný a víc než jen lehce narcisní pár. Ale nemám jí to za zlé, hrát umí, o tom žádná a asi má toho holka za sebou dost, jen to prostě dobře maskuje za svou neproniknutelnou a dobře střeženou maskou - ale proč ne, je nutný podělit se o každou myšlenku a radost či strast s bulvárem?

Charlize Theron

Charlize je záhadná a tak trochu ji vidím v mužském světě...je to slečna drsňák, ale citů má bezesporu na rozdávání. A filmy, ty si taky vybírá velmi dobře, i když ji víc než často staví do nelichotivého světla.