Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Pán prstenů je naprosto dokonalé dílo. Tolkien prostě si vytvořil vlastní svět a Peter Jackson nám ho ukázal v celé své kráse. Hudba, která doprovází tento filmový skvost, je naprosto dokonalá. Herci vše zahráli, jak nejlépe mohli a díky nim to byla skvělá podívaná. Prostředí a efekty byly také úchvatné a zcela jistě se jedná o nejlepší film v žánru fantasy. Dívat se na tento film mě nikdy neomrzí a je to, aspoň podle mě, ten nejlepší filmový zážitek a takové už asi nikdy nebudou.

Yeopgijeogin geunyeo

Yeopgijeogin geunyeo (2001)

Nejlepší romantický film, na který se můžete podívat, děj byl sice z počátku nudný, ale pak to bylo lepší a lepší, zatáhl vás a nechtěl vás od něj odprostit. Zprvu to bylo jen vtipné, ale později to mělo i své kouzlo. Osud prostě chtěl, aby byli spolu a pomohly k tomu i malé detaily, které se dají velmi lehce přehlédnout. Pro mě to byl neobyčejný zážitek z filmu a ten si budu uchovávat ještě hodně dlouho, protože na film takového rázu se jen tak nezapomíná.

Město zločinu

Město zločinu (2009)

Jackie mě tímto filmem dostal. Tady v tomto filmu to není o jeho blbnutí, kopech ve výskoku a celkově to není o bojovém umění, ale spíš o krutém životě, který má spoustu nástrah a jde hlavně o přežití. V tomto příběhu se nám také snaží ukázat, že i z ničeho se dá udělat něco a že pro lásku se dá hodně obětovat. Není to jeho typický film, ale zahrál to velice dobře a překvapil mě, jak vážnou roli dokáže zahrát.