Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Když si mám vzpomenout na něco ze svýho dětství, první věc co se mi vybaví je jak s dědou koukáme na Simpsonovi. Ty stovky hodin který sem u Simpsnů za ty roky ztrávil byly nadupaný humorem po okraj. V tomhle seriálu najdete všechno. Charaktery postav sou dokonalý. Příběhový zvraty taky a tempo jakym seriál ubíhá=) NEUKOČÍROVATELNÝ!!! A nejlepší na všem je, že se příště všichni seběhnou na gauč u televize. Co dodat....asi nic. Jen doufám že nikdy neskončí.......

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Minulý týden jsme objevili měsíc, který měl stejný tvar jako zadek Marilyn Monroe......... Obletěli jsme ho hned několikrát........=) Ikdyž se za těch jedenáct let seriál hodně pozměnil a bylo v něm opravdu hodně, nepřestal mě ani na chvilku bavit. Všech dvaapadesát dílů sem viděl opravu hodněkrát a hromady hlášek tam bezpochyby sou. Nejsilnější série jsou podle mýho v obsazení Lister, Kocour, Rimmer, Kryton a Holly v mužské podobě. Ostatní sériím ovšem taky humor nechybí a poslední série grandiózně zakončuje nezkutečné předávkování humorem. Potom je chvilkový dojezd a dostávám se do absťáku před tím než rozjedu RED DWARF opět od začátku.....=)

Fur TV

Fur TV (2008)

10/10 - Pivo, hovna, šukec, žrádlo, hoňba, rvačky, klonovačky, rap, prdel, kuchařina, telka, rusáci, ženský, bordel, hazard, metal, drogy, zbraně, porno, Djs, bukvice, prachy, lidožroutky, vraždy, blití a Mervinuv prima den.... Po dlouhý době kvalitní seriál plnej fekálního humoru, kterej tolik milujeme. Senzační nápad v Britský produkci dotaženej k dokonalosti. Vynikající českej dabing a neskutečnej Mervin J. Norkoň kterej ničí pohledem... Výtečná zábava pro retardovaný schizofreniky po lobotomii mozku... Vřele doporučuji =)