Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) 

Na rozdíl od nekonečné řady Ordinace v růžové zahradě, se na to dá dívat. A někdy se to i zábava (a to nejsem fanoušek nováckých seriálů).

plakát

Doktrína šoku (2009) 

Chudák Milton Friedman... Liberál, který zastával myšlenky Laissez faire a ochrany občanských svobod jednotlivců, vykreslen jako despota... Původní kniha je doufám jiná, než tento "výcuc". (* za vizuální zpracování).

plakát

Porky II: Den poté (1983) 

Výborný, snad dokonce lepší než jednička. Kam se na to hrabou "moderní" teenager komedie. Scéna obřízky KKK je parádní!

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Předchozí díly pro mi nic moc neříkají, ale konec celé série bylo pro mne překvapením. Rambo, dalo by se říci dospěl a celá série dostává důstojné zakončení. Po druhém shlédnutí navyšuji ze 4 na 5*. Neskonale jsem si to vychutnával, zvláště poslední dech beroucí bitvu, která se náramně povedla. A to nemluvím o senzačním hudebním doprovodu. Co dodat - Sylvester Stallone to prostě umí.

plakát

Pakárna (2006) (seriál) 

Co dodat... pakárna! :D Hlavně "ožajsný hiphop" mi v paměti přetrval po více než 5 let. Ovšem určení 14-99 let bych omezil převážně na 13-16. Ti starší, dalo by se říct už tomu "nerozumí" a hodnotí jak hodnotí. Odpad si tento seriál opravdu nezaslouží.

plakát

Aréna národů (2012) (pořad) odpad!

Trapné řeči, hloupé úkoly a týrání zvířat (býk). Příště prosím radši Ninja Faktor po česku...

plakát

Logr (2008) 

Velmi zajímavý nápad. Na to, že jde podstatě o amatérský snímek, je to perfektní. Závěrečná hudební scéna vytvořena na profi úrovni.

plakát

Erupce vášně (2009) 

Dlouho jsem se tak nepobavil, jako při shlédnutí tohoto snímku. Snad jedná telenovela, která dává smysl... Ne! Ale ano. Ale jak?! :D

plakát

Lístek do památníku (1975) (TV film) 

Kdo prožil lásku a zároveň žije v Písku, nemůže dát nic jiného než 5/5. Pěkný příběh, který může prožít každý z nás...

plakát

Andělé a panny (2007) 

Pobavilo. Sice nevím jak věrně se autoři drží literární předlohy (řekl bych, že příliš ne), ale i tak je to zábava. A třeba to i podnítí mládež si Dekameron přečíst. :-)

Ovládací panel
2 body