Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Obsahy (26)

Pantheon

Pantheon (2022) (seriál)

Mladá žena začne dostávat zprávy z neznámého čísla, které tvrdí, že je její zesnulý otec. Když se snaží odhalit pravdu, narazí na větší spiknutí zahrnující singularitu.

Purl

Purl (2019)

Klubko vlny jménem Purl dostane práci ve start-up firmě a musí se rozhodnout, jak daleko je ochotno zajít, aby bylo přijato.

1923

1923 (2022) (seriál)

Sledujte novou generaci rodiny Duttonů na počátku dvacátého století, kdy horský západ a Duttonovy, kteří jej nazývají svým domovem, sužují pandemie, historické sucho, konec prohibice a velká hospodářská krize.

Halo - Dokonalost

Halo - Dokonalost (2022) (epizoda)

Zbitý a zrazený John (Pablo Schreiber) vede Sparťany na sebevražednou misi, aby našli artefakt a zachránili lidstvo.

Halo - Odkaz

Halo - Odkaz (2022) (epizoda)

Kwanina (Yerin Ha) cesta za odhalením skutečného účelu její rodiny ji zavede hluboko do pouště Madrigalu. Soren (Bokeem Woodbine) je posedlý nedokončenými záležitostmi.

Halo - Útěcha

Halo - Útěcha (2022) (epizoda)

Přeživší bitvy s Covenantem se vracejí na Reach. John (Pablo Schreiber) konfrontuje doktorku Halseyovou a její lži. Jejich nový vězeň zná Johna lépe než on sám a tajemný artefakt mu ukazuje něco velice překvapivého.

Po stopách polárního medvěda

Po stopách polárního medvěda (2022)

Cesta po boku několika filmařů od Disneynature, kteří čelí hlubokým výzvám 300 mil od severního pólu, aby natočili jednoho z nejzajímavějších tvorů planety – ledního medvěda.

Halo - Odplata

Halo - Odplata (2022) (epizoda)

Kwan (Yerin Ha) a Soren (Bokeem Woodbine) na útěku, vyčerpaní pronásledováním, mají rozdílné názory. Hlavní hrdina John 117 (Pablo Schreiber) s možností najít tajemné stvoření bojových vojáků Sparťanů učiní hrozný objev. Válka zvedá svou ošklivou hlavu.

Halo - Uvědomění

Halo - Uvědomění (2022) (epizoda)

John (Pablo Schreiber) se setkává se svou novou partnerkou umělou inteligencí Cortanou a objevuje tajemství ve své paměti. Kwan (Yerin Ha) chce pokračovat v boji svého lidu za nezávislost, ale Johnův přítel Soren (Bokeem Woodbine) s ní má jiné plány.

Halo - Odpoutaný

Halo - Odpoutaný (2022) (epizoda)

John (Pablo Schreiber) vezme Kwan (Yerin Ha) ke starému příteli a dozví se více o záhadném předmětu, který jsou nepřátelé odhodláni ukrást. S rostoucí hrozbou má Dr. Halsey (Natascha McElhone) plán, jak se vypořádat s Johnovým nepředvídatelným chováním.

Halo - Kontakt

Halo - Kontakt (2022) (epizoda)

Na planetě Madrigal lidé bojovali za nezávislost na Zemi, ale osudné setkání s Vetřelcem Covenantem vše zkomplikuje. Master Chief John 117 (Pablo Schreiber) a jeho vojáci se zapojí do boje. Po bitvě John zamíří s přeživšími na svou domovskou planetu Reach se záhadným předmětem, který na planetě objevil. Kontroverzní rozkaz ho přiměl zpochybňovat jeho poslání i jeho samotného.

Halo

Halo (2022) (seriál)

Děj seriálu sleduje válku ve 26. století mezi vesmírným velitelstvím OSN a Covenantem, teokraticko-vojenskou aliancí několika vyspělých mimozemských ras. Televizní seriál založený podle úspěšné stejnojmenné videohry „Halo“.

Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne

Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne (2020) (TV film)

Po více než 50 let Ozzy Osbourne ztělesňuje rock 'n' roll. Dokument sleduje život Ozzyho od chudobného dětství, přes pobyt ve vězení, až po velkou metalovou skupinu Black Sabbath a úspěšnou sólovou kariéru oceněnou Grammy.

Yellowjackets

Yellowjackets (2021) (seriál)

Dívky z talentovaného středoškolského fotbalového týmu se stanou nešťastnými přeživšími letecké havárie hluboko v divočině Ontaria. Roky po jejich záchraně skupina doufá, že udrží děsivou minulost v tajnosti, ale jejich činy se začnou vracet na světlo.

Gogol. Vij

Gogol. Vij (2018) (TV film)

Sériový vrah zavraždil ve vesnici jedenáct žen. Šíří se zvěsti, že vrahem je temný jezdec, kterého má Gogol (Alexavndr Petrov) nařízeno vyšetřovat. Případy vražd jsou ale matoucí a během vyšetřování začíná stále více trpět děsivými vizemi.

Návrat detektiva

Návrat detektiva (2020)

Kdysi slavný dětský detektiv Abe (Adam Brody) pokračuje v řešení stejných triviálních záhad, např. mezi kocovinami, krádeže zmrzliny a záchvaty sebelítosti. Jednoho dne mu naivní klientka přinese svůj první „dospělý“ případ, aby zjistil, kdo brutálně zavraždil jejího přítele.

Detectorists

Detectorists (2014) (seriál)

Film vypráví o životě dvou výstředních hledačů s detektory kovu (Mackenzie Crook a Toby Jones), kteří tráví veškeré dny na zoraných a otevřených polích. Každodenní nudu kompenzují největší nadějí, že odhalí své životní bohatství, které jim zařídí spokojenost a pohodlnost do konce života.

Reklama