Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Tak na tohle koukat v jednu ráno, všude tma a nikdo doma tak to je si uhnat infarkt, některé lekací sekvence mi dali opravdu zabrat :D

plakát

Psycho (1960) 

První polovina filmu za ** včetně proslavené sprchovací scény a druhá část o poznání lepší**** celkově za *** pro mě zatím největší zklamání za celou mojí filmovou kariéru. Skoro vůbec na mě tento film nezanechal žádné dojmy, asi jsem od toho čekal víc.

plakát

Ježíš je normální! (2008) 

Dávám pět * pro výstrahu všem náboženským fanatikům. Takový to dokument už jsem dlouho nekrmil. Nejvíc mě dostala hláška: " Ona mu fyzicky dorostla ruka " :-D :-D :-D HALELUJA !!! Chudáci děti, který už jsou od mala takhle znásilňovány nesmyslnou vírou.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Jako když jsem to sjížděl v půl druhý ráno tak jsem měl docela nahnáno :) Jinak kdybych to zkouknul ve dne tak by hororový efekt nebyl takový a určitě bych nehodnotil tolik kladně.

plakát

Mistři hrůzy (2005) (seriál) 

U povídky "Jenifer" jsem se opravdu docela pobavil když jsem si vzpoměl na choulostivou scénku ze Scary Movie 2- Pytel na hlavu a je to v pohodě :D :D :D

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

„Úžasný“ depresivní (místy vtipně odlehčený seriál), a právě proto je to asi nejlepší věc jakou jsem doposud viděl, všechny série a díly mají hlavu a patu jsou totiž psány osudem lidí, který je tak „lidský“ až je to hrůzostrašné. Občas bych jedině vytknul zbytečně dlouhé dialogy v nějakých pasážích, ale to se dá odpustit. Pátá série je jednoznačně poznamenaná osudem Nata, tam kde mohl Allan Ball publikum emocionálně vyždímat a udělat z toho běžný dojemný příběh mi přišlo, že to záměrně neudělal na 100%, nechal si to všechno na posledních 6 minut posledního dílu, kde mě po pravdě totálně vyndal, nic smutnějšího jsem na televizní obrazovce doposud neviděl a zřejmě již ani neuvidím, naprosto vynikající nápad a zpracování to vše složeno s vynikající hudbou od Sii, z toho dělá závěr na, který jen tak nezapomenu. Zpočátku mi vadilo, že David (užasný Dexter :))je homosexuál, ale v průběhu seriálu jsem si na to zvyknul a musím uznat, že právě on a jeho vztah s Keithem je v poslední 6 minutovce to nejsilnější co mě totálně dostalo. Jednoduše řečeno tento seriál je super a vše končí „téměř“ happy endem, ale jak se to veme… :)

plakát

Jezero smrti (2008) 

Po shlédnutí toho to filmu už si na výlet k jezeru beru zásadně Glock 17 :) :) :) Smradi nevychovaný. Jinak velice dobrý počin od Jamese Watkinse.

plakát

Vyšší princip (1960) 

Jeden z nejlepších československých č.b. filmů. Špičkový výkon Franty Smolíka. Velice autenticky pojatý film zobrazujicí kruté období Protektorátu.

plakát

Vetřelci (1986) 

Když jsem jako mladý adolescent shlédl ten to hororový snímek bál jsem se potom jít i vymočit v noci na záchod. Byl to pro mě opravdový šok a čekal jsem na každém rohu přísavku jak mě atakuje svým chapadlem. Měl jsem z toho opravdové trauma. Rozhodně uděluji plný počet.

plakát

Grindhouse: Machete (2007) 

Po skouknutí toho to traileru jsem si musel ihned přebrousit všechny nože v domácnosti :) Jedinečný a originální počin od Roberta Rodrigueze. Jinak natáčení filmu už se připravuje !!!