Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (5 779)

plakát

Třetí skoba pro Kocoura (1983) 

Můj oblíbený filmek, který však občas nechápu. Tedy myslím polohu té jeskyně. Jinak je už tady na malou Michaela Kuklovou hezký pohled. Má to grády a ke konci ke to docela i napínavé. Ale příšerně naivní. Přesto se na to tak jednou za tři roky mrknu.

plakát

A Man Alone (1955) 

Tak dalo se to nóóó. Ve sklepě sice dost hluchot, ale jinak to uteklo dost rychle. Netoužím to vidět podruhé, ale šedesátku bych tomu dal.

plakát

Feed Me (2022) 

No, některé scény měly něco do sebe. Bohužel mezi nimi se jen plácaly nesmysly. I když některé souvislost s dějem měly. Herci byli dobří, takže kdyby nebylo té nudy po většinu doby filmu, dalo by se hodnotit výše. Snímeček nám sem tam oživí nějaká ta Jedova vidina, takže se to dá přečkat do konce.

plakát

Odpouštím ti, tatínku (1985) (TV film) odpad!

Nějak mi uniká proč a nač. Herci neměli co hrát, takže jen papouškovali věty ze scénáře. Ovšem na inscenaci to bylo dostačující. Na usnutí. Vůbec nevím kde najít alespoň tu dvacítku plusů ať dělám co dělám.

plakát

Malý velký hokejista (1982) 

Koho nebaví hokej, tak ho tento snímek asi moc nechytne. Já musím pochválit kameru, která zabrala i dům kde bydlím, ale bohužel to nemohu vzít v potaz při hodnocení. Já to měl spíše jako zvukovou kulisu, protože mne to fakt nebavilo. Ani tréninky, ani soukromé problémy malých hráčů.

plakát

Muž z Londýna (1974) 

Jak to, že jsem to nikdy předtím neviděl? Vždyť je to hodně dobrá komedie! Pravda, slovního humoru tu je spíše nedostatek, ale situačního je dost. Ke konci pak záměny osob, takže se na to celé rozhodně dá dívat. Já to tedy rozhodně hodnotím jako nadprůměr.

plakát

Potkal jsem ho v ZOO (1994) 

Film pro děti. Hned na začátku projede s fůrou krmiva můj dobrý známy, se kterým jsem pak nějako dobu dělal. Ale to jen tak na okraj. Snímeček je ucházejíci a já mu fandím, protože většina záběrů je z mého bývalé=ho pracoviště a pak ze Zlína. Ovšem to nemohu brát v potaz při hodnocení. Dávám tomu čistý průměr.

plakát

Projekt Adam (2022) 

No, je to určeno především dětem, ale nezdá se mi, že by je to mělo bavit. Akce tu sice je, efekty také, ale mezitím se dost kecá, takže... No, budiž. Z mého hlediska hodnoceno jako blbina nepřinášející vůbec nic nového. Takže moje hodnocení je dáno právě těm efektům.

plakát

OK 12 startuje (1961) 

Nesmírná konina a záběry ze Zlína, vlastně „Gottwaldova“ hodnotit nemohu. Takže pokud vás modelařina nezajímá, asi se budete nudit stejně jako já. Dávám dvacet, ale netuším přesně zač.

plakát

Chlapi přece nepláčou (1979) 

Docela by mne zajímalo, jak mohla taková kráva jako Jana Marková projít přes psychotesty, které probíhají dávno před převzetím dítěte. Za ty její blbé řeči bych ji někdy normálně něčím bacil. Jinak jde o skoro stejný film jako „Kapitán Korda“. Prý to navazuje, ale mně se to nezdá. Už podle příjmení zúčastněných. Celkově jde o podprůměrnou podívanou občas hrající na city.