Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (759)

plakát

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série) 

Tak, zbývá mi je doufat, že v knižních Vichrech zimy nedojde k vítězství formy nad obsahem tak, jak se stalo v této sérii. Naštěstí v literatuře nejsou k tomu tak vhodné prostředky. Tam lze retardaci kdysi charakterově vybroušených postav snáze prohlédnout.

plakát

Hellsing (2001) (seriál) 

Nekonzistentní, neatmosférické, neakční, nudné, spousta keců o ničem, bez uspokojivého závěru. Vždy, když už jsem se těšil, že veskrze nesympatičtí hrdinové umřou nepřijemnou smrtí, zjevil se jako deux ex machina všemocný Alukard, což je ta nejlevnější scénaristická berlička, a všechno během chvíle vyřešil, tedy nulová invence. Zápletka s umělými upíry by mohla být zajímavá, kdyby úplně nepopírala samotnou podstatu upírství, takže v tomto směru jsem také nespokojen. Je to ve všech směrech sračka.

plakát

Kdo přežije - Thajsko (2002) (série) 

Série není až zas tak špatná, jak je všemožně prezentována, jen nám nabízí hezkou snůšku podivných nesympatických existencí v čele se zvracejícím slizoněm Brianem, prasákem Clayem, vyšinutou babkou Yan, která vůbec netuší, co se kolem ní děje a pohřbívá si netopýry, a to jsem ještě vynechal podivná obvinění ze sexuálních útoků, šikanování asiatky Shii-Ann