Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (759)

plakát

Kdo přežije - Vanuatu (2004) (série) 

Nepříliš oblíbená řada, hlavně kvůli tomu, že většina sympatických hráčů jela, díky tzv. alianci pupkatých tatíků, brzy domů a později hru ovládly dvě, pro někoho, naprosto otřesné babky. Nakonec dávám maximální hodnocení, protože konečný vítěz, jakkoli nesympatický, bravůrně předvedl jak utéci popravčí kulce a ještě všechny kolem sebe přesvědčit, že je vlastně to nejmenší zlo.

plakát

Kdo přežije - Návrat hvězd (2004) (série) 

Je pravdou, že hvězdní hráči nenaplnili úplně očekávání,ale přesto bavili, např. mě Lex i vč. svého památného excesu, a pak se tu objevil do té doby nepříliš hvězdný Boston Rob, který poprve divákům předvedl, jak by se měla tahle hra hrát - chytře a fyzicky až na krev.

plakát

Kdo přežije - Palau (2005) (série) 

Až na pár vyjímek byla tahle řada opravdu plná sympaťáků a vlastně nikomu se nepovedl žádný zásadní podraz, a to i díky síle a charismatu pozdějšího vítěze, který poměrně tvrdě držel otěže hry ve svých rukou, což může být pro někoho nezáživné. Já jsem si tuto klidnou řadu z prostředí 2. světové války v Pacifiku maximálně užil.

plakát

Kdo přežije - Jižní Pacifik (2011) (série) 

Pro mě naprosto nejhorší vítěz, který neudělal vůbec nic jen připosraně stál "božskému věrozvěstovi" za prdelí.

plakát

Kdo přežije - Jeden svět (2012) (série) 

Série, poněkud slabší, i když s jedním z nejzaslouženějších vítězů v dějinách, který to měl ale docela ulehčen naprostou impotentností ostatních hráčů. Jediný zdatný soupeř a velice zábavný a nevyzpytatelný, rozmazlený, dekadentní, xenofobní, anarchista a pro mě král(ovna) této série Colton byl bohužel předčasně evakuován. Neobjevil se ani nějaký jiný hráč, který by byl schopen na sebe vzít otěže tahouna, co se týče strategie (hlavně mužské osazenstvo bylo parta debilů) anebo komičnosti (jako např. Former Special Agent ? Phill v RI), i když takový Tarzan měl k tomu náběh a občas zaperlil. Takže nakonec takový slabší průměr a díky bohu za vítěze, kterého bych spolu s Coltonem rád viděl v nějaké All Stars řadě.

plakát

Templář (2011) 

Nepřiznaný remake Sedmi samurajů se vším všudy, co k tomu patří. Takže rekrutace sedmi středověkých skorosupermanů, kteří hájí strategický hrad proti tisícíhlavé přesile. Trochu lásky, návštěva nepřátelského tábora atd. Explicitní násilí mě tentokrát vadilo, protože u tohoto typu filmu je naprosto zbytečné.

plakát

Kdo přežije - Ostrov vykoupení (2011) (série) 

Díky dvěma faktorům mám tuhle řadu moc rád. Těmi faktory jsou: brilantní taktická hra Boston Roba, díky které sice sezóna pro někoho ztrácí na atraktivnosti (hlavně díky tomu, že BR byl o několik tříd takticky výše než všichni okolo něj), za druhé díky největšímu komikovi, lovci krabů, propagátorovi růžových slipů a v neposlední řadě tajnému agentovi v důchodu Phillipu Shepardovi.

plakát

Kdo přežije - Nikaragua (2010) (série) 

Největší koncentrace debilů a retardů na pobřeží Nicaraguy. Vůbec nejhorší sezóna Survivora.

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) odpad!

Nejodpornější hnus vedený bandou příživníků, kteří vytahují prachy z důvěřivých stařenek. Fakt některým lidem z tohoto pořadu rozkopat obličeje.