Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (483)

plakát

Raya a drak (2021) 

To jsem se zas jednou dojala.. :D Za mě mnohem lepší než pár posledních Pixarovek.

plakát

Amonit (2020) 

Zbytečný film, který svému žánru nepřinesl absolutně nic nového. Oscarová snaha je zde více než patrná jak ze strany režiséra, tak Kate Winslet, která byla ale skvělá, o to žádná. Saoirse mě nicméně rozčilovala snad v každé scéně. Jediné, co na tomto filmu dokážu ocenit je to, co už jsem milovala v Portrait de la jeune fille en feu, takže do týdne zapomenu, že jsem Ammonite viděla. Taky se nedokážu zbavit pocitu, že stejně jako u La Vie d'Adèle tady jde hodně cítit, že film režíroval chlap, a ne gay žena :) 3,5*

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

Musím 4*, protože už dlouho mě žádný seriál tak upřímně nerozesmál.

plakát

Půjčovna masa (2018) (seriál) 

Tak, jak sem byla unešená z první série, jsem zklamaná z druhé. To byl ultra nekoukatelný shit.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Zaklínač od Netflixu mě nenadchnul, ale nemůžu ani říct, že by se jednalo o totální katastrofu - polovina dílů byla super, zbytek mě vyloženě nudil. Neznalci předlohy musí naprosto tápat v politice a celkově časových linkách, to se tvůrcům opravdu nepovedlo, ale z druhé strany potěšilo pár dialogů přebraných z knih. Potěšil mě i samotný Geralt a Ciri, zato obsazení čarodějek je totálně off. Yennefer a Tissaia jsou pro mne největším zklamáním seriálu, vlastně i s Calanthé. U Yennefer prostě představitelka absolutně netušila, koho hraje.. Hodně se nepovedlo ani CGI, a celkově z toho mám podobný vibe jako z The Last Kingdom, které jde ale každou sérií nahoru, takže uvidíme, co bude dál. Pustila bych tohle někomu, koho chci nalákat na Zaklínače přičemž nemají tušení, o co se jedná? Nikdy. Ale jako vyplnění volného času fanouška, který zná knihy a hry, proč ne.

plakát

Zpřítomnělí (2019) (seriál) 

Docela se divím, že tady převažuje tak nízké hodnocení. Podle mě jeden z nejpovedenějších seriálů letoška, když už, tak aspoň svou originalitou. Mě se rozhodně do vkusu trefil - a co víc, Krista Kosonen v hlavní roli? I want more..

plakát

Mrtví neumírají (2019) 

Pro mě zklamání roku. Skvělý trailer, film nudný as fuck.