Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (483)

plakát

The Feels (2017) 

Klasické zápletka - kamarádi se po dlouhé době vidí přes víkend na chatě a na povrch vyjde i to, co by nemělo. Mnohem lepší bylo The Intervention od Cley DuVall.

plakát

Bílá princezna (2017) (seriál) 

O mnoho příjemnější než The White Queen, jak obsazením, tak příběhem.

plakát

Britannia (2018) (seriál) 

Stejně jako Knightfall - totální propadák a pilot mi stačil.

plakát

Úžasná paní Maiselová (2017) (seriál) 

Rachel Brosnahan jsem si oblíbila už v House of Cards a když jsem se dozvěděla, že si konečně střihne hlavní seriálovou roli, bylo mi jasné, že o její výkon se bát nemusím. Mrs. Maisel byla neskutečně příjemná, roztomilá podívá, ve které se povedlo opravdu všechno; od castingu, po vyrovnanost epizod, kostýmy i příjemný humor bez trapných momentů.

plakát

The Audience (2013) (divadelní záznam) 

Prodala bych ledvinu, jen abych tohle mohla vidět na živo.

plakát

Souboj pohlaví (2017) 

Billie Jean King je pro mě velká osobnost a bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme filmu o jejím příběhu. Jakožto fanoušek ženského tenisu jsem se na Battle of the Sexes těšila už od ohlášení a jsem spokojená, nicméně žádný "wow" efekt se nekonal. Emma Stone byla naprosto úžasná a doslova did her justice, ale asi to bude dlouhou stopáží, která mě chvílemi cca v půli filmu fakt nudila. Celkově ale příjemný životopisný retro film. Someday we will be free to be who we are and love who we love.

plakát

You, Me and Him (2017) 

Překvapivě příjemná komedie, u které jsem se i zasmála.

plakát

Bílá královna (2013) (seriál) 

Průměr mezi historickými seriály, který nenabídne nic nového, maximálně otravnou a nepříjemnou představitelku hlavní postavy.

plakát

Na věky věků (2012) (seriál) 

Akčnější a roztěkanější než Pilíře Země, nicméně pořád zábavná podívaná, která potěší všechny, kterým se právě Pilíře líbily. A také plus za obsazení - Blake Ritson, Tatiana Maslany - chrochtám.