Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (483)

plakát

Pilíře Země (2010) (seriál) 

Skvost mezi historickými seriály. Nenašla bych jedinou věc, která se mi nelíbila nebo by mě nudila, ale jednu chybu to mělo - bylo to moc krátké :) A jelikož jsem vůbec nevěděla do čeho jdu, ani jsem nedýchala, když se mi na obrazovce pomalu objevovalo obsazení, které bylo velkým překvapením - Hayley Atwell, Alison Pill a můj oblíbený záporňák David Oaks.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Dark je směsice The OA, Pustiny a Stranger Things. Z každého si bere něco, ale co je hlavní, přidává do tohoto žánru něco jiného, zvláštního a vysoce návykového. Navíc moderní Německo mě hrozně baví, je to příjemná změna od všech těch amerických seriálů.

plakát

Medicejové (2016) (seriál) 

Kvalitních historických seriálů je jako šafránu, proto jsem měla neskutečnou radost, když jsem zjistila, že vyšel nový kousek z mojí oblíbené éry. Naprostá pecka, prosím si víc dílů.

plakát

Mělčiny (2016) 

Tohle byla vyloženě povedená popcornovka, kdy nebýt toho úsměvného konce, tak řeknu že dotažená k dokonalosti. Navíc velice vizuálně přitažlivá, a tím nemyslím Blake :))

plakát

Baby Driver (2017) 

Hlasuju, aby odteď všechny filmy obsahovaly hudbu ve stejném měřítku, jako Baby Driver! Neskutečná radost z tohoto filmu.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Nemusím komixovky, vyhýbám se jim, ale tohle.. to se velice povedlo! Ten celkový high school nádech, ve kterém se nový Spider-Man nesl, byl mnohem příjemnější, než pozérské ultra super hrdinské schopnosti, které vídám všude okolo nemůžu je už vystát. Jediné co mi trochu vadilo je dlouhá stopáž, která by se krásně dala zkrouhnout.

plakát

American Gothic (2016) (seriál) 

Velice příjemná jednohubka na víkend, nicméně se nemůžu zbavit pocitu, že příběh by vystačil na 5 dílů, nikoliv 13. Natahovačka jak Pretty Little Liars, ale stále zábavná.

plakát

Balerína (2016) 

I když jde tanec mimo mě, Ballerina velmi příjemně překvapila. Milý příběh se sympatickou animací připomínající Na Vlásku, dokonce i hudba mi sedla a všechno to krásně podtrhlo prostředí Paříže.