Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 976)

plakát

Barrandovská abeceda (2013) (pořad) 

Jojo, nejni nad ty "osvědčený recepty", že... Koktejl? Protřepat, nemíchat, vylejt do... Děkuji, stačilo. Howgh. - - - P.S. A ten závěrečný >narozeninový< šlágr... Svatá sprostoto, to se mi z těch juchajících gerontů a jejich ksichtění už chtělo blít... °-/.. - - - - - (Poprvé a naposledy z plezíru nahlédnuto na >tv blablandoff< , hodnocení 5., komentář zde odzívnutý jako první - 1.1.2013)

plakát

Český žurnál (2013) (seriál) odpad!

Šašský čur:a:nál v praxi... Hahaha, ejhle jak protekční pražská čudlárna projevila zase jednou svou občanskou angažovanost. Dokumentární? Tak leda (snad maličko krom pátého dílu) lacině rádobykontroverzní kvazipolitická homovidea. Pochcat! - - - - - (Sledováno z plezíru na jeden zátah 16.4.2013, hodnocení cyklu jako celku 207., komentář zde s úšklebkem a pohrdáním jako devatenáctý - 16.4.2013)

plakát

Český žurnál - Pančovaná republika (2013) (epizoda) 

Makeš Kokeš převzal štafetu po svých předžurnálistech a pokračuje v cyklu ČT formou vcelku rovnoceně s kumpány - troška toho subjektivního plácání >očitých< svědků a etablovaných mudrlantů, nějaká ta fakta a informace převzané obecně z médií, zkrátka k problematice vcelku nic nového nepřinášející a i v možných odhaleních jen náznakově alibistický filmek, prostě jen další ryze rutinní >veřejnoprávní< práce pro práci na zaplácnutí hodiny vysíracího času dle zadání. Jojo, všichni všechno vědí, objevují "Pančovanou republiku" a koule a chlast se točí dál. . . . Ještě že igitátor už leta říká - "nepíte ty líhoviny", že. A netočte takové jalové >dokumenty< , obé škodí zraku a zdravé mysli obecně, po obou nakonec přijde jen kocovina... - - - - - (Poprvé viděno 16.4.2013 ze záznamu webu ČT, hodnocení 90., komentář zde bystrozraký jako čtvrtý - 16.4.2013)

plakát

Český žurnál - Rozezlení (2013) (epizoda) odpad!

Tak jestli měl tento film ukázat, kdo všechno a jak je schopen i po sedmdesáti letech parazitovat na utrpení a tragédii nešťastných (ne, statečné opravdu nebyly, jen přišly jako slepé ke zkáze, tak už nechte jednou těch zbytečných propagandistických bolševických žvástů, na vážnosti to celé té smutné válečné historii stejně nepřidává!) Lidic a jejich mrtvých i přeživších občanů, nechápu proč to udělal tak >blbečkoffskou< formou. Ale je mi jasné, že jde zase o něco jiného, jen je třeba říct, že čudlárenský >idealizmus< prosmrádlý všelijakými podivnými zájmy a penězi stává se býti spíše ideál:liz:hnusem. Jakýsi rejžisejr Dušek pak jak vidno od pánů R. a K. zas tak daleko nepadl, asi jak ty hrušky z >památné< hrušně, které popadány nejspíš pietně hnijou kdesi na lidické pláni. Smutné téma, odporní protagonisté (napříč politickým i lidským spektrem), debilní film. Tak klid duším vyvražděných Lidic a pohrdání všemi těmi parazity, zoufalci z Post Bellum (zase by mě zajímalo, kdo a jak tu "neziskovku" živí) počínaje, všelijakým politickým šmejdem a šoubyznysovými >j.elitami< (hlevně bejt vidět, že, když erár platí) pokračujíce až šaškujícím zauzleným střevem M.D. (ten kec o urně myslím jasně ukázal, co je to za ubožáka) konče. . . . A tak by si igitátor taky jen tak idealigisticky i bez sluchátek zakultůrnil: Bez Remundy, bez Klusáka, nově Dušek za čudláka... Howgh. - - - - - (Poprvé viděno 16.4.2013 ze záznamu webu ČT, hodnocení 82., komentář zde pietně zhnusený jako desátý - 16.4.2013)

plakát

Český žurnál - Spřízněni přímou volbou (2013) (epizoda) odpad!

Ani jednu, ani za to kouzlo nechtěného... Jo, díky téhle propagandistické srajdě našinec hnedle lépe ví, zač je toho u čudlárny loket. Někdo za osmset, někdo za třista, někdo zadara, hahaha... Doklad spíše o stavu >umělecké fronty< v Čechách, prodejné pánům odkudkoli, doklad o stavu téhle společnosti a jejího >žumpenelitariátu< , doklad však výsledkem typicky >klusremundím< a formou hnusným a laciným... . . . Jojo, tak Eman je na Hradě a Karel do hoven zajel. Tak kluci, rychle prolézt správné kaďáky, co by ta naša >dokundamentální< tvorba bez vás byla, že... Nemůžu si totiž pomoct, ale dvojka K & R svou tvorbou do té žumpy úžasně zapadá... °-[.. - - - - - (Poprvé viděno 16.4.2013 ze záznamu webu ČT, hodnocení 258., komentář zde s nutkáním zvracet jako sedmatřicátý - 16.4.2013)

plakát

Český žurnál - Svobodu pro Smetanu (2013) (epizoda) odpad!

Hm, tak Roman S. dělá klukům blbce a kluci slízli smetanu. Jen nám ta smetana od pohledu trošku kysne. Předpokládám, že se potom hoši šli nažrat do těch >pp< nejmenovaných výkrmných řetězců, když nám tak vehementně ukazovali v přímých záběrech (...jistěže náhodou, že, nebo to byla přilepšená?...) jejich vývěsní štíty. Že tam rovnou nedomalovali >panu kolonelovi< ty tykadla. Ale to by nesměli bejt chlapci jen takové manipulátorské podělávky, bojující tak maximálně do výše grantů a dotací, které pobírají z veřejných zdrojů na ty svoje sračky. Ano, s Remundou a Klusákem to blbouni vyhrajete... - - - - - (Poprvé viděno 16.4.2013 /repríza prvního dílu "Svobodu pro Smetanu"/ na dopoledním >šašském žur-a-nálovém sprostoru< , hodnocení 129., komentář zde s úšklebkem a pohrdáním jako desátý - 16.4.2013)

plakát

Český žurnál - Život a smrt v Tanvaldu (2013) (epizoda) odpad!

Známá dvojka >me:r:diálních< parazitů K & R žijících si z dávek veřejnoprávních toků kvílí s objektivitou a dokumentaristickým zápalem sobě vlastním nad smrtí nevinného spoluobčana a promarněnou budoucností jeho plodného a pro společnost přínosného života v době, kdy stát bojuje o každou duši, které by mohl vyplácet sociální a jiné dávky... (Sakra sarkasmus! Uf...) . . . Resumé? Pro chlapce typické blbečkování, kvazidokumentární ubohost a manipulátorský hnus. - - - - - (Poprvé viděno 16.4.2013 ze záznamu webu ČT, hodnocení 242., komentář zde s nutkáním zvracet jako pětatřicátý - 16.4.2013)

plakát

Čtyři v tom (2013) (seriál) odpad!

HNUS, HNUS, HNUS A HNUS! Ani mi nejde přes (stydlivé) pysky V ČEM VŠEM... . . . Hehe, prý "dokumejdlo", sic! Ale jinak svatý krindy pindy, to je neuvěřitelné, co všechno lze dnes v tušašské >telekultůře< vydávat za "dokumentární" film. Jak vidno z části zdejších hodnocení a komentářů, čudlárna už pochopila (krom jiných médií - zdravím Jolku, ten přeliz před uvedením na obrazovce byl výživný!) roli čsfd a vykazuje úpornou snahu dostat zde jakoukoli srágoru co nejrychleji do >červených< - budiž to tedy kumpánům a mrdketingu pí L.K.J. a Č.T. přáno, nezmění však NIC na tom, že byla vyplozena další televizácká sračka, jak jinak než jako už mnohokráte předtím ryze účelový vývod peněz z televize v tomto případě zjevně >Lindí< služby... . . . Jeden poctivý odpad tedy za hnus pofiderně hrané "realityšou" coby kvaziodhalení >pičismu< v Čechách, v rámci žánru "dokumentární" pak další čirý odpad pro pohodlný odtok výtoku tohoto formou i obsahem odpudivého homovidea... - - - P.S. Ani se neptám na rozpočet téhle srágory a všimné jednotlivým aktérům, na velkou domů paní Lindy & spol. ani nevyjímaje. Nezbývá než si počkat, až se někdo slušný z ČT konečně pořádně nasere a odhalí celý mechanismus toků >veřejnoprávních peněz< pro vyvolené nýmandy, neschopné však normálně pracovat a tvořit. Tak pisskultůrně pochcat všechny holky i ty jejich lulany... Statkáře je mi pak docela líto. Fakt ti ty vole jeden ty prachy stály za to dělat ze sebe pro stádo takového debila? °-/.. - - - - - (Sledováno úmorně v lednu a únoru na >debilněsrádním sprostoru< , hovnocení 382., komentsrář zde po poslední episssodě naprosto znechucený jako osmadvacátý - 19.2.2013)

plakát

Po Jantarové stezce (2013) (TV film) 

Hm, tak ještě že pan architekt vyprojektoval v plynosálu pro pana Světlíka velký světlík... ;-) . . . Formou vcelku fádní ale aspoň obsahem zajímavý filmek o stavbě, která sama o sobě je d.m.s.n. jen jedním obrovským klišé na téma, kterak "zacházet" s technickými památkami v tušašském pseudokapitalizmu. Docela by mě zajímalo, jací reální Ostravaci si celou tu krásu nakonec budou užívat (mmj. luxusní restaurace prý, hm, prý to Ostravě moc chybí...) a z jakých zdrojů (už vidím to fňukání že nejsou peníze na kulturu) se to celé bude provozovat. Tak ještě že se pan Pleskot nakonec po ramenou s panem továrníkem popleskal, držíme palce a těšíme se na pokračování v tom (jak pravil pan S.) "fjůčru Ostravy"... - - - - - (Poprvé viděno 18.5.2013 na >ostravackem prostoru< , hodnocení 7., komentář zde jako první - 18.5.2013)

plakát

Roznese tě na kopytech (2013) (TV film) 

Stupidní k(und)omedie beze lekrace, ledaže byste se lekali a smáli Štajndlerovi, jaký že je blbý herec a prasečí ksicht. To se zase kásting vykastil... Kasta si hýká, kasta se má... °-/ . . . A prej "slavnej bestseller", hahahahaha... Tak jsem se aspoň jednou zasmál. . . . Co dodat? Tradičně veřejnostádně zase jen marnost a ztráta času. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy viděno 20.12.2013 ze stupidně studijních důvodů na webu >šašské tupovize< , hodnocení 443., komentář zde jako dvaačtyřicátý - 20.12.2013)