Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Nejlepší pokračování filmové historie! Temnější, propracovanější, atd.. Komiksovost skoro vymizela snahou o co největší realitičnost. Další skvělý Nolanův castingový tah je Heath Ledger, který když je na scéně, strhává všechnu pozornost na sebe neuvěřitelným hereckým výkonem. Tohle už není Batman jak ho známe, tohle je nelítostný souboj tří mužů, který nemá konkurenci. Nejlepší film roku 2008!

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Absolutní špička na poli komiksovejch adaptací. Prý nezfilmovatelné dílo po několika letech přivedl na svět Zack Snyder, který byl výbornou volbou. Komplexnost celýho filmu je úžasná, vizuálně úchvátná podívaná, které se jen tak něco nevyrovná. Neokoukání herci jsou v tomto filmu výhodou, protože nestrhávají pozornost od děje a příběhu. Neuvěřitelný výkon předvádí Jackie Earle Haley, který se pro roli Rorsacha narodil stejně tak, jako Mickey Rourke pro roli Marva v Sin city. Úvodní titulky vejdou do historie, skvěle vybranej oldie soundtrack a ........tohle se nedá slovy popsat, to se musí vidět!! Pro mě jasnej film roku (promin Jime za Avatar). ,,This city is afraid of me, I´ve seen its true face" Never compromise!!

Collateral

Collateral (2004)

Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl a Tom Cruise v životní roli. " Chlápek vleze do metra a umře. Všimne si ho někdo? " Nemám co dotat !!

Znamení

Znamení (2002)

Nejlepší sci-fi thriller a zároveň pro mě nejlepší Shyamalan vůbec! Skvělé obsazení podporuje nepopsatelná atmosféra, kterou umí jenom M. Night. Budování strachu z neznámého funguje na jedničku a tento film u mě boduje jako film s nejvíce kultovníma scénama v jednom filmu! Výborná hudba od Jamese Newtona Howarda! Nemám slov!

TRON: Legacy 3D

TRON: Legacy 3D (2010)

Naprostej audiovizuálnní fetiš. Spíše než film je to jeden dlouhej videoklip na perfektní soundtrack od Daft Punk. Film má od začátku perfektní tempo které se ještě zvedá bitkami v aréně a vyvrcholí naprosto úžasným závodem na gridu. Pak ovšem přichází problém a s ním dvě věci: 1. ztráta tempa a zbytečné filozofování, které trvá asi půl hodiny a za 2. neskutečně prkrnej Garret Hedlund, kterej dokud neotvírá hubu je celkem snesitelnej, ale když se tak stane padá atmosféra a celková scéna hrozně dolů. Ještě, že se film ve své 3. třetině vzpamatuje a od bitky na diskotéce se zase pomalu dere nahoru. Kdyby se víc závodilo, bojovalo, hláškovalo a bylo víc motorek neváhal bych s plným hodnocením. Jinak Jeff Bridges výbornej jako Flynn i digitální Clu a Olivie Wilde sexy jako nikdy. !!!!PS!!!! Po několikátém zhlédnutí musím na maximum, je to kultovní nářez!!!