Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (134)

plakát

Gravitace (2013) 

Asi nejlepší film z tématikou vesmíru co jsem kdy viděl. Minimálně akční scény kdy se vám zatají dech jsou bezpochyby mistrovským a velkolepým dílem což také dokazuje skvělých prvních 17 minut bez střihu! Má to pár slabších chvil, ale asi to bylo třeba. Za mě překvapení roku!

plakát

Ve stínu (2012) 

Na naše poměry velmi kvalitní krimi thriller se syrovou atmosférou.

plakát

Cizinec v nás (2013) 

Podle traileru psycho thriller jako vyšitý, ale nakonec je to jen zpackaný rádoby thriller s otravnou hudbou a umělými hereckými výkony.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Dobrý a rádoby chytrý thriller plný zvratů, ale s větší péči by to byla větší pecka. Takhle je to jen průměrný film s plytkým scénářem.

plakát

Muž na hraně (2012) 

Občas mi tenhle film připomínal telefonní budku a možná to bylo místama uvalené, ale pro mě to bylo strhující, napínavé a originální s kvalitní režií. 75%

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

Moc se mi líbila Koralína a svět za tajnými dveřmi tak jsem se rozhodl podívat na starší a stylově stejné Ukradené Vánoce. Bylo by to super, ale kdyby se tam co 10 minut nezpívalo. Nemám to rád.

plakát

Sinister (2012) 

Čekal jsem mnohem víc. Lekačky byly skvělé a "pan bubák" měl velmi originální a strašidelný zjev. Co mi, ale nesedlo byla někdy "rušivá" hudba a pointa filmu.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Lepší než první díl a se všema těma narážejícíma hláškama jako "A kdo příjde teď? Rambo?" se to fakt povedlo.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Docela zklamání. Přes všechny ty super efekty a skvělou technologii byl tento spider-man zbytečný. Až na pár originálních a povedených scén to stálo docela zaprd.