Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Tenet (2020) 

Musím to vidět ještě minimálně dvakrát. Po hodině jsem se v tom ztratil. 😃

plakát

Projekt Power (2020) 

Akční béčko co má nápadité akční scény, pěkné visuální efekty a pořád se tam něco děje. Ale jo, když vypnete mozek, dá se na to koukat.

plakát

The First - Separation (2018) (epizoda) 

Žádné akční sci-fi, ale realistické sociální drama z blízké budoucnosti. Přesně tak, jak jsem si to představoval. Moc se těším na další díly.

plakát

Lesní rituál (2017) 

Parta chlapů kolem čtyřicítky, vyrazí do Švédské divočiny na turistický výlet a ztratí se v lese kde straší. Tak by se dal shrnout děj nového hororu od Netflix. Popis k filmu sice také říká: "Všichni musí bojovat s démony - ať už s těmi, na které nyní narazí, tak s těmi, které mají hluboko uvnitř." Jenže, to já tam vůbec neviděl. Zhlédnul jsem film, který v ničem nevyniká (na druhou stranu ani v ničem nekulhá). Je vlastně úplně průměrný. Ve všech aspektech. Zajímavé je, jak moc se vyhýbá klasickým klišé. To by v Hollywoodu neprošlo. V hororu točeném pro Hollywood by čtyřicátníky nahradili uječení teenageři, okamžiky napětí by střídala leknutí, a nakonec by se rozjela taková akce, že by i John Rambo záviděl. Problém je, že to klišé bohužel nic nenahradí a výsledek je tzv. "nemastný a neslaný". Přesto jsem se večer, po odpolední "těžké" práci nenudil.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Asi nejlepší díl. Akční scény bez CGI, takový old-school se už moc nevidí. Je to klasika, na které vás dějově asi už nic nepřekvapí. Formálně jde ovšem o velmi kvalitní podívanou. Jo, a to vykrádání Temného rytíře jim odpouštím. :-P

plakát

Rozpolcený (2016) 

Jeden herec se zde zhostil 23 různých osobností. Skvěle zahrané, místy až vtipné psychologické divadlo.

plakát

Baby Driver (2017) 

Odpočinková "popcornovka". Výborné akční scény jsou přehledné a sestříhané v tempu hudby, která právě film podkresluje. S koncem filmu graduje i vizuál.

plakát

Wind River (2017) 

Celkem standardní kriminální thriler z amerického venkova. Nadstandardní je ovšem scénář, dialogy a hlavně herecké výkony - Jeremy Renner je "pan herec". Zaujali také napínavé přestřelky a však nic co by mne nutilo vidět film znovu.