Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Barbar Conan

Barbar Conan (2011)

Doporučuji "filmovým znalcům" přečíst si několik knih od R.E.Howarda! Tady je Conan Conanem (podoba, ukecanost...). Fascinace dávným Miliusovým Schwarzeconanem je logická protože před jejich filmem jsme nic takového neměli možnost vidět. Následné jejich pokračování byl neskutečný céčkový průjem ,ale jaksi ze zbožné úcty byl přijat všemi jako : "jojo Conan !". Myslím, že je nemožné srovnávat!! Vzhledem k Howardovskému světu přeneseném na plátno nemám co vytknout. Hloubka příběhu je v tomto případě nesmyslná fráze. Prostě jde o jedno z Conanových četných dobrodružství a basta... Co řešit víc?! Žánr "Meč a magie" má svoje pravidýlka a já je našel, to je pro mě podstatný. Až budu hledat hloubku děje, charakterystyčno postav, synopsi ... (bla,bla,bla), půjdu na von Triera nebo na Hřebejka (prosím bez urážky).

Whale Music

Whale Music (1994)

Před 15 lety jsem si z tohoto filmu sedl na prdel. nedávno jsem ho po zapomění objevil znovu a zase na prdeli! Až se nechce věřit jak je to ve svý realitě fantaskní. Jojo nic naplat, hudba je řečí andělů a když tě takhle pohltí stává se z toho někdy až sebedestrukční obsese. Úžasnej zážitek!!

To byl zítra flám

To byl zítra flám (2010)

Tyhle časoskokový filmy mám rád, ale těch dobrejch je po hříchu málo. Tady to vykouzlilo "osmdesátky" jak po másle. Je to životný a živý s klasickou připomínkou, že minulost se nám vždycky zdá lepší než přítomnost. No a zákonitě musí dojít i k tomu (mě to přesně ladí i s mým časoprostorem), že je to obrázek celkem věrně hodnotící i moje 80'. Takže zavalen svými vzpomínkami na víkendy a prázdniny na horách (sjezdovkách a nočních barech plnejch lyžařek) dávám 4. ... až tady vlastně zjišťuju, že jsem byl fekální a sprostý.... (GBU: Cervenak,B!shop,Hal_Moore...)