Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Biografie (4)

Katie Chang (herečka)

16.07.2013

Katie Chang se narodila v roce 1996 v Chicagu ve státě Illinois. Vyrostla v malém městečku Winnetka (Illinois, USA), kde v roce 2013 zakončila své studium na střední škole. Navštěvovala hodiny herectví v divadle Wilmette Training Center a její první filmová zkušenost byl krátký film CUTEeGRL, ve kterém ztvárnila hlavní roli 14… (více)

Emma Schweiger (herečka)

20.01.2013

Emma Tiger Schweiger je dcerou německého herce, režiséra a producenta Tila Schweigera a americké modelky Dany Carlson (rozvedli se v roce 2005). Je nejmladší ze čtyř dětí, všichni z nich jsou herci.Emma (i její sourozenci) se poprvé objevila v roce 2007 v úspěšné německé romantické komedii KEINOHRHASEN (Zajíček bez oušek) a v… (více)

Lukáš Král (herec)

11.12.2011

Je především divadelní herec. Vystudoval Vyšší odbornou školu hereckou - obor herectví a moderování (absolvoval v roce 2003). Svoji hereckou praxi začínal v Praze v Divadle Na prádle (Obchodník s deštěm, …i motýli jsou volní) a v Komorní činohře (Bílé noci, Elling a Kjell Bjarne, Pacient pana Freuda). Od roku 2008 je členem… (více)

Wojciech Zieliński (herec)

24.04.2011

Narodil se 23. dubna 1979 v polské Lodži. Než se stal hercem, Wojciech Zielinski vystudoval vysokou školu technického zaměření, kterou také po pěti letech úspěšně zakončil. Poté se rok podílel na budování sítě hypermarketů v Polsku, jelikož si nestihl podat včas přihlášku na hereckou školu. O rok později se dostal na fakultu… (více)

Reklama