Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (676)

plakát

Shaolin fotbal (2001) 

Je to zábava, ale asi na to musí mít člověk náladu nebo náturu, nebo bůhvíco. Já se teda bavil náramně. Pustil jsem si to prvně po nějakém fotbalovém zápase, který byl hrooozně nudný a hned jsem si spravil náladu. 95%.

plakát

Kate a Leopold (2001) 

Takový průměr, který měl rozhodně na víc, takhle je ve všech aspektech nedotažený. Mohlo tam být víc humoru, víc zajímavých scén ohledně posunu v čase. Přišlo mi to trochu sterilní. Jackman herecky fajn. 65%.

plakát

Milionový závod (2001) 

Pár výborných postav, pár spíš otravných, dost výborných fórů převažujících nad těmi špatnými či trapnými, dost známých a slyvných herců, nešťastný konec.Nejvíc mě asi bavil John Cleese. Celkově tak na ty 4 stačí, kvůli konci "jen" za 75%.

plakát

Final Fantasy: Esence života (2001) 

Pro mě je to právě na té hraně realističnosti, kdy to na mě nepůsobí dobře. Jinak hru neznám, nehrál jsem ji a příběh na mě působí vcelku dobře. Zajímavý experiment, ale pro mě zapomenutelný. 65%.

plakát

Křižovatka smrti 2 (2001) 

Zhruba stejně zábavné jako jednička. Jackie skvělý a Tucker otravný. Za co proboha dostal víc peněz??? To prostě nepochopím. Holt svět je někdy nespravedlivej. Zkrátka Jackie za 5 a Tucker skoro za odpad,ale za tři to dát nechci, tak 4 hvězdy, taky za ty krásky a 70%.

plakát

Rychle a zběsile (2001) 

Je to docela zábava, ale slušné postavy a pěkná auta a holky to u mě na víc než na 3 hvězdy nevytáhnou. Pozdější pokračování lepší. Tady tak za 65%.

plakát

Tmavomodrý svět (2001) 

Natočit takhle dobrý válečný film za tak málo peněz a s tak malým počtem akčních scén je unikum a už jen za to ty 4 hvězdy, ale hlavně za herecké výkony. 80%.

plakát

Život Briana (1979) 

Tady bych si troufl tvrdit, že si film mohou užít i ti, kteří Monty Pythony normálně nemusejí. Příběh, který drží pohromadě, skvělé scény a ten závěr, úžasná píseň, za kterou patří Idleovi veliké uznání. Nedoporučuju u filmu jíst, hrozí zadušení smíchy, málem se mi to povedlo. 100%.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

V prvním převedení na plátno Bean ještě fungoval, byl tam solidní příběh a mě ani moc nevadilo, že v podstatě vykrádá svůj seriál. Tady však vykrádá především nudu a je to velká škoda, protože potenciál by to podle mě mělo. Ostatně, s Beanem má potenciál leccos. Takhle bohužel pouhé 2 hvězdy a 45%.

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Některé epizody jsou možná malinko slabší, ale celkově nemůžu dát míň než 5, prostě to nejde. Občas jsem dostával záchvaty smíchu a bylo k tomu třeba opravdu celkem málo v podstatě. Nej díly v kostele, zkouška a asi nejvíc setkání s královnou. Většina scén výborně vypointovaná. Princ britského humoru, po králích z Monty Pythonu. Tentop má výhodu, že prakticky nepotřebuje překládat. Některé scény za čistých 100, celkově za velmi slušných 95%.