Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (1 722)

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Super demonický horor... herci v pohodě, potvora také a příběh také... film má dobrou atmosféru a občas i slušné lekačky... a na závěr zkrátka ne všechno skončí dobře!

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Povedené pokračování kde je akce, války i různé zvraty, které jedou jak na horské dráze. Pěkně se na to dívá a víceméně je to skvělý film. Ale oproti dalším scifi filmům nevyniká!

plakát

Neviditelné zlo (2024) 

Insidious, poltergeist, house a asi stovka dalších témat v jednom bez Gore... napětí a atmosféra se povedla. Jednohubka na jedno zhlédnutí ok.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Pohodová tvrdší pohádka s princeznami, královstvím a drakem.

plakát

Jeden život (2023) 

Pěkný snímek, který chytí za srdce každého českého občana.

plakát

Duna (2021) 

Složitost, vyprávění a vesmírné lodě na to se dívá velice dobře. Tu odpornou poušť ve druhé půlce prožíváte až do sucha s hrdiny. Důležitý bude druhý díl, jelikož ve filmu je nespočet nezodpovezenych otázek.

plakát

Kyslík (2021) 

Téma v pohodě, scénář i zpracování také. Je zde vidět že aja si opět vyhrál s detaily a že mu to jde. Film ma celou dobu co nabízet a odhalovat, zároveň se mu daří držet napětí a odhalovat vše přesně v daný čas kdy diváka odměňuje za sledování v jednom jediném boxu. Laurent super.

plakát

Noční koupání (2024) 

Jo tak zo bolelo... bazén a žádný kozy, příběh o ničem a celý film je hrozná nuda.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Black manta už mě sral v prvním díle a tady mě sere znovu. Co se týká zbytku je zo prostě ve všem horší než první díl! Vizual pod vodou samozřejmě je pořád skvělý, ale mnohem hůře využity! Scénář je vyloženě průser. Vztah bratrů překvapivě hladký a bez emocí! A sežrání amber na minimum film totálně vykastrovalo, jelikož jde o jednu z hlavních postav která vlastně ani nemluví! To ji mohli radši vyměnit! Že všeho zbyl jen momoa a jeho bratr což celý film hrozně blbě táhne!

plakát

Suspiria (2018) 

Nová suspiria není lepší než původní dílo, ale je prostě jiné... psychologie filmu fakt ale stojí ta to. Mě chybělo více vražd a Gore! Hold argento to není a je to poznat.