Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (1 722)

plakát

Saw X (2023) 

Jo to je ono!!! Po předchozích 2 dílech, které se utopily ve vlastním scéaristickém bordelu a kromě pastí si člověk nevzpomene ani na příběh což je celkem škoda, se vrací john Kramer a Amanda a doplňují sérii o vykreslení povahy Amandy a zároveň o další příběh Johna! Kromě toho perfektní pasti a promyšlenost hry, která opět umí překvapit. Škoda ze v takové kvalitě nemohly být i některé další díly! Jen tak dále!

plakát

The Covenant (2023) 

Tak tohle stálo za to! Jednoduchý příběh, ale s dokonalým zpracováním kdy nebyla sekunda filmu že by člověk hlavním postavám ty palce nedržel po celou stopáž filmu. Kolikrát není ani třeba aby postavy spolu mluvili ale ten jejich prožitek, čest a vzájemný respekt fakt stojí za to vidět. Ritchie nezklamal a dal nám pořádný nářez!

plakát

The Deep House (2021) 

Od mojí oblíbené režisérské dvojice opět parádní film, kdy hraje tu nejlepší roli děsu hlavně atmosféra pod vodou s omezeným časovým limitem! Nebýt to pod vodou je to standardní duchařina v domě, ale díky geniálním nápadům s kyslíkem, mrtvolama, světlama a kamerama to opravdu stálo za to!

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Best! Srát na logiku, na fyziku, na děvky, fízly i na celý město! Leatherface v té nejlepší surové formě s největším množstvím krve, vražd a té právě texaské krásy! Dávám plný počet jelikož takhle jsem si film dlouho neužil! Příště prosím znovu ve stejném možná ještě lepším stylu. Leatherface forever!!!

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Po pravdě než původní kubricovo dílo mám raději třídílné garrisovo dílo! Co se týká tohoto filmu jde to v pevných základech a drží se to scénáře. Nadherne zpracované co se týká prožití s postavami. Co se týká hororových prvků je jich požehnaně a atmosféra opravdu potěší. Akorát chybí více krve. Jsem potěšen.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Seru na to tohle mi prostě sedlo. Ať už je to jakkoliv přepálené, debilní nebo božské to už záleží na každém z nás. Dobrá pointa, scénář a bezchybná režie dokazuje že WAN to má pořád v krvi. Budu doufat že co nejdříve zase s něčím přijde.

plakát

Hellraiser (2022) 

Konečně! Mrda jak hovado a po nekonečno zbytečných pokračování restart který vážně stojí za to. Jediná vada na kráse je to že krvavé scény mohly být mnohem tvrdší a že to nešlo do kin. Tam by se z toho lidi posrali.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Dlouhých třináct let nás nechal Cameron čekat na druhý díl Avatarů. Co se týká scénáře, ten je jednoduchý a s klidným tempem nás žene kupředu a neustále nám dovoluje, aby jsme se mohli pokochat krásnou přírodou s bezchybnými lokacemi a akcí. Zmizel takový wau efekt jako byl u prvního dílu, ale to už je osud druhých dílů kde jsme všichni věděli co nás čeká a svým způsobem i jak to dopadne. Rozhodně není zklamáním a dostal jsem v kině plnohodnotný zážitek, ze kterých by si studia i další režiséři měli brát příklad, jelikož takhle se dělají filmy! 90%

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Skvělý film! V dnešní době úplně potěšil zpracováním postav, příběhem a nejvíce tím, že ve filmu nejsou žádné přiblblé digitální efekty, ale celé je to točené poctivě a postaru kdy cítíte každý kov z letadla na vlastní kůži! Prostě dokonalá podívaná! 90%