Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (1 720)

plakát

On se bojí (2023) 

Kurva alespoň 2 sekundy opravdové reality by neuškodily! Předlouhé až unavující se scény nastavené na výborný výkon Phoenixe! Bordel hadry, kde už v půlce se ztrácí jakékoli naděje na rozlousknutí scén a daného tématu, protože Aster vás prostě nenechá na to přijít a jen přidá další bordel! Sorry ale tohle není zábava ale utrpení!

plakát

Nefarious (2023) 

Takové kecání s démonem  který je dostatečně vychcaný, že stejně je všechno po něm ať se jim to líbí nebo ne. Pohodový film.

plakát

Tiché místo (2018) 

Neoznačil bych to za nějaký extra film co všem vytře zrak, ale rozhodně jde o napínavou podívanou se super potvůrkami a ticho tomu dává svůj vlastní rozměr. Zajímavé jak tvůrci si hráli s tím co jim projde a co ne.

plakát

Den díkůvzdání (2023) 

Na tento film jsem těšil a hlavně kvůli eli rothovi a právem! Už od první scény vyčnívá kvalitní a šťavnaté Gore, které u něho máme rádi. Jinak jde o průměrný slasher s dobrou atmosférou! Škoda že na konci tu pulinu také nevykuchal!

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

A máme tu film, který pracuje s opakováním jednoho dne pořád dokola. Jako zdrojový kód, hromnice nebo všechno nejhorší akorát s vojakama a Cruisem. Každopádně film neukazuje opakování 300x dokola kdy Cruise zabíjí všechno nebo se dokonce zabije sám, ale i dobře pracuje s postavami a příběhem. Konec překvapí...

plakát

Temný dům (2020) 

Průměrná jednoduchá duchařina s dobrou pointou. Ale kurva žádný vraždy,  žádný velký hry... na jedno skouknutí!

plakát

Irský zázrak (2022) 

Solidní atmosféra, herci i prostředí... hlavně ukazuje realitu historii irů, která nebyla poseta růžovými tulipány!

plakát

To nic, drahá (2022) 

Takový polomatrix. Do půlky filmu zajímavé a zvláštní. Čím více začne film odhalovat svá tajemství tím více chybuje! Herci i téma v pohodě.

plakát

Les sebevrahů (2016) 

Příběh jednoduchý. Zpracování průměrné kdy umí film děsit a má i funkční lekačky. Bohužel oproti Blair with je to šlápoty co zabaví a neurazí.

plakát

Zločiny budoucnosti (2022) 

Skvělé zvrácené téma kde cronenberg nezklame a nebojí se ukázat vo by jiní neudělali! Hodně ukecané, což by nevadilo  kdyby to bylo nějak doděláné. Očekával jsem brutální jízdy, které byli ve filmu naznačeny a nebyly dovysvětleny, jakoby si cronenberg chystal něco na další díl. Mohlo toho být mnohem více!