Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (5)

Lovec trolů

Lovec trolů (2010)

13. října 2008 obdržela společnost Filmkameratene AS anonymní zásilku s dvěma pevnými disky, obsahující 283 minut záběrů. Toto je nahrubo sestříhaný materiál, v němž sledujeme studenty Johannu, Kalleho a Thomase, jak natáčejí reportáž o pytlákovi medvědů. Sledují ho na noční výpravě a zjišťují, že Hans pracuje pro vládu jako lovec pohádkových bytostí – TROLŮ. A také, že v pohádkách nebylo všechno tak úplně pravda!

Temná strana čokolády

Temná strana čokolády (2010)

Čokoláda. Ročně se jí sní 3 miliony tun. Z toho polovina v Evropě. Úspěch čokolády však má i svoji temnou stránku. Zatím co děti vyspělého světa si vychutnávají sladkou chuť, pro děti v Africe je realita úplně jiná. Využívá čokoládový průmysl vědomě dětské práce a kryje obchod s dětmi? Co skutečně dělají velké společnosti na výrobu čokolády, aby vyřešily tento problém?

Loft

Loft (2008)

Pětice přátel si pronajme byt k prožívání vzrušujících schůzek. Teď tu leží mrtvola a loft se mění na místo, kde je víc otázek než odpovědí. Kdo je oběť? Vědí o sobě všechno? Věděl někdo o jejich dohodě? Ale hlavně - kdo je vrah?
Film, ke kterému napsal scénář Bart De Pauw a hudbu složil Wolfram de Marco, zlomil v roce 2009 v Belgii rekord návštěvnosti domácí produkce.

Nostradamus: 2012

Nostradamus: 2012 (2009) (TV film)

Život na naší planetě byl už 5x téměř vyhuben. Čeká nás v blízké budoucnosti podobná hrozba?
Michel de Nostre-Dame zvaný NOSTRADAMUS byl lékař, který proslul jako prorok. Přestože zemřel 2. července 1566, jeho proroctví se ukazují jako velice přesná. Tento dokumentární snímek se zabývá datem 21.12. 2012, kdy má nastat výjimečný astrologický jev a podle předpovědi má nastat konec světa. Existují vědecké či jakékoliv přesvědčivé důkazy, že se temná proroctví ukrytá do tajemných čtyřverší vyplní?

Čistilišče

Čistilišče (1998) (TV film)

Válečné drama odehrávající se v nemocničním komplexu v Grozném. Uprostřed téměř dokumentaristicky vykreslených bojů sledujeme ruskou jednotku a čečenské žoldáky. Scény jsou podány tak pravdivě, že realita nemůže být drsnější. Tento film není jako ČETA. Neukazuje však o nic méně smutnou tvář války. Jen v ruském podání.

Reklama