Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (67)

plakát

Láska nebeská (2003) 

Nejkýčovitější sračka, kterou nejde nemilovat

plakát

Lovci lebek (2010) 

Jednu hvězdičku prostě musím dát za to, jak jsem se královsky pobavil. V některých okamžicích to totiž bylo TAK špatné, až to opět začalo být dobré.

plakát

Umučení Krista (2004) 

Po technické stránce je to perfketní, ale obsahově se to belhá jak Ježíš ke kříži. Vždyť to, co tady Gibson roztahuje na 2 hodiny, dokázal Scorsese hravě stlačit do dvaceti minut.

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) 

Aneb když necháte Lucii Bílou mluvit déle než 3 vteřiny.

plakát

Fontána (2006) 

Filosofická pouťová atrakce. Filmy "o všem a o ničem" nemám moc rád, ale na tento se dobře dívalo a něco jsem si z něj i odnesl (narozdíl od Mr. Nobody) .

plakát

Lost Highway (1997) 

Nejdokonalejší filmová smyčka. "I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened."

plakát

Příběh Alvina Straighta (1999) 

Někomu se může zdát The Straight story příliš přímočarý (natočil ho přeci samotný David Lynch!), někomu moc sentimentální nebo nudný. No pro mě je to nejkrásnější road-movie, jaké jsem zatím viděl.

plakát

Noc a město (1950) 

Malý velký film prošpikovaný perfektními dialogy a noční londýnskou scenérií. Konec filmu mě nakonec přiměl k páté hvězdě.

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

Přesně na takový film jsem čekal už dlouho! Přiznávám svou úchylku na gangsterské filmy, ve kterých se problémy řeší v plášti a klobouku za pomocí chicagského psacího stroje. A ten déšť!