Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbení herci (10)

Max Linder

V historii kinematografie byl první celebrita ve filmovém světě, a také hlubokou studnicí inspirace pro budoucí generace, jeho výstřední a vytříbené gagy jsou základním kamenem pro každého kdo má rád komiku, komičko,grotesky, gagy a smysl pro humor.

Heath Ledger

Ten kdo měl alespoň trošku u srdce Temného rytíře musí uznat jeho nezměrný herecký potenciál, V roli JOkera to byl doslova chameleon, který ani na vteřinu neukázal svou pravou tvář, ale neuvěřitelně se s postavou psychopatického zabijáka sžil. Osud mu ale nepřál, ale stejně jako James Dean se nadobro zapsal do filmového nebe

Jared Leto

Žeru jeho role postav spjatých s drogami, v Requiem za sen je pro mě postava Harryho naprostá dokonalost, která se zmítá v heroinové závislosti, v Obchodníkovi se smrtí zase krásně ujíždí na kokainu...

Johnny Depp

Téměř určitě jeden z nejvýraznějších herců součastnosti

James Dean

Zbožňuju ho od doby kdy si přede mnou poprvé na obrazovce zapálil cigaretu ve filmu Rebel bez příčiny...

Al Pacino

Vsechny jeho mafiánské role, role detektivů, a vůbec vsechny filmy co sem s nim videl

Dustin Hoffman

Rain Man a Absolvent to mě předsvědčilo že to je herec z velkým H

Robert De Niro

TOP 3: Heat. Mafiáni, Casino + role Al Caponeho v Neuplatných od Bryana de Palmy

Jacques Tati

Geniální Francouzský režisér, herec a scénárista, stvořitel postavy pana Hulota, stojí také za ztvárněním několika grotesek, mezi nejúžasnější a nejzábavnější kousky patří Jede,jede poštovský panáček.

Charlie Chaplin

dnes již legendární postava světové kinematografie, jeho hlavní inspirací byl často opomíjený a podceňovaný Max Linder, Charlie byl nepopiratelně jeden z nejúžasnějších mužů 20.století na stříbrném plátně. Na rozdíl od Linderových grotesek však postrádá ironii.

Ovládací panel
5 bodů