Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy
  • Akční

Recenze (8)

plakát

Sněhurka - Příběh hrůzy (1997) 

Vzdyť to nebylo špatný... Sigourney bezva, Táborský skvělý, poslední trpaslík děsně sexy.. hmm... Sněhurka teda krajně nesympatická /alespoň mně/ tak bych snesla i trochu drsnější nápady od zlé královny.. :P Ale jinak jo.. za mě dobrý.. :)

plakát

Sinister (2012) 

Proč? Já jako anti-hororista /vyděsí mě .. prakticky cokoliv / sem to mermomocí musela vidět. Nejděsivější film, co sem kdy viděla /fajn horory nesleduju/. Bylo to velmi velmi děsivé, znepokojující, huso-kůžové, oči-zakrývající, uši-zacpávající, démonické... A tak to asi má být.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Nevim, pro mě moc romantiky, zbytečně roztahané scény, děsivě umělá Renesme, málo akce, výborné "scény" z knížky osekané na minimum. Na druhou Stranu Volturi jsou dokonalí, moc mě bavili. Unešená jsem vážně nebyla, ale dokážu si představit, že se na tenhle film opět jednou podívám, za rok, za dva... :)

plakát

Láska bolí (2011) (seriál) 

Svěží, vtipný, barevný seriál... Zajímavé postavy a příběhy.. Pro mě špička loňského léta...

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Nadšení ze mě nevyprchalo ani po posledním díle 2. série! Max je stále neskutečně vtipná, sarkastická, chytrá, sexy... a Caroline pomalu ale jistě zapadá do Brooklynu. Tyhle holky mě prostě dostaly!!!

plakát

Almanya - vítejte v Německu (2011) 

Ano... je pár věcí, které ve filmu miluji. Tady se jich sešlo dokonce víc najednou. Dvě časové linie, bravurně zvládnuté. Palčivé/nepříjemné téma podané s lehkostí. A abych nezapomněla moje oblíbené multi-kulti. Nejspíš sem při hodnocení trochu neobjektivní, má na tom podíl delší pobyt v Mnichově a Norimberku, kde je právě velmi slavná Turecka komunita. Nejde to jinak ale musím dát 5/5, film se také dostal mezi mých top 10.