Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (854)

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Příběh jistě ne úplně originální, nejrůznější variace tu byly už několikrát dávno předtím, ale graficky je to excelentní. No a Za Hiddlestona určitě čtvrtou hvězdu. Ten kluk má talent.

plakát

Admirál (2015) 

Na úvod poděkuji uživateli flanker.27 za detailní rozbor historických souvislostí. Bylo to zajímavé a poučné. Kdyby takto zhodnotil i další filmy, asi bych se na většinu z nich ale už neměl moc chuti podívat. Beru tedy tento holandský film spíše jako uměleckou licenci než film životopisný. Naštěstí jsem jej viděl dřív, než jsem četl zmíněné povídání a tak jsem si mohl naplno užít úžasnou historickou frezku plnou akce, velkolepých bitevních scén, srdcervoucích epizod i překrásné hudby v evropských rozměrech nevídaných. Škoda, že česká distribuce tento film ignoruje a usilovně cpe na náš trh neskutečné sračky z produkce Hollywoodu, které jsou možná graficky ještě o level výš, ale mentálně jsou na úrovni idiocie.

plakát

Harbinger Down (2015) odpad!

Faks sračka. Je s podivem, jaké neskutečné a neumětelské shity dokážou ti američtí ředitelé zeměkoule natáčet.

plakát

V mysli vraha (2015) 

Intošáčci se vyzvaceli a já dávám plnou palbu. Jako vždy skvělý A. Hopkins v trochu netradiční roli. Výtečná atmosféra až do posledního záběru!

plakát

Nesmrtelný (2015) 

Taky jsem z toho nebyl kdovíjak vodvázanej. Kingsley si přeleze do cizího těla a jediný, co ho od začátku zajímá je, kdo bylo to tělo a jak žilo a co mělo za potíže. Že on sám byl doteď megaúspěšnej byznysman s neomezenými možnostmi a kapitálem, to úplně ignoroval. Absolutně nelogický.

plakát

Ledová archa (2013) 

Béčková slátanina se spoustou nezodpovězených otázek a trapný závěr se stárnoucím Ed Harrisem, který, jak vidno, bere už cokoli, jen aby z toho něco káplo.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

No, nevím. Takovej rádoby intošskej kanál. Natočit to Nova, tak to beru, ale veřejnoprávní televize... hodně smutný, kam jde vkus českého diváka a hlavně prachy českého koncesionáře.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Film o odpadu současké společnosti, která už dávno potratila jakýkoli smysl pro opravdové hodnoty.

plakát

Inferno (1999) odpad!

Sračka plná imbecilního patosu.

plakát

Mládí (2015) 

Neskutečně přeceněný film o stáří. Hubačovým Nezralým malinám to nesahá ani po kotníky. Stejně tak Romeo a Julie na konci listopadu nebo Lístek do památníku. Uznávám, že se mi líbila kamera a krajinné scenérie byly úchvatné. No, Alpy...