Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (854)

plakát

Mastičkář (2023) 

Marně přemýšlím, který film za posledních 10-15 let mě tak pohladil duši.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) odpad!

Jediná scéna, která mě trochu pobavila, byla divadelní fraška na motivy předchozího děje z některého z minulých filmů, kde excelovala Melissa McCarthy. Jinak to byla bezduchá sračka vyjadřující evidentní zoufalství současného US filmového mainstreamu: vykrádat i to, co už bylo 100x vykradené, protože diváci za mořem jsou postiženi hlubokou debilitou, když jsou ochotni za tohle dát peníze. Ještě tak bych to doverdl pochopit jako ubohou parodii. Již nikdy více!

plakát

Moonfall (2022) 

Jednu hvězdu za mou věčnou lásku Halle Berry. Jinak hrozná blbost.

plakát

Vražedná pole (1984) 

Tenhle film mě moc neuchopil. Jediné, co na něm je z mého pohledu opravdu emotivního, je hudba Mike Oldfielda. Snad devadesátiminutový sestřih by byl přínosný...

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Mně to přišlo hodně hloupé. Nic nového pod sluncem, všechno už jsem viděl mnohokrát jinde a daleko lepší. Pro mladé, kteří toho ještě mnoho v televizi neviděli snad dobré, ale pro někoho, kdo už viděl tisíce filmů, ztrára času.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Další zbytečná Marvelovka. Přijdou mi tyhle filmy čím dál víc "na jedno kopyto". Tady s tím rozdílem, že padouch nebyl zničen klaďasema, ale odpravil sám sebe. Ovšem nepochybuji, že tvůrci některé z příštích Marvelovek Wandu vzkřísí a bude zase hodná. Jak neotřelé...

plakát

Venom (2018) 

Vcelku zábavné. A ani to nebylo moc dlouhé, což příběhu dost prospělo.

plakát

Hollywood in Vienna 2018: The World of Hans Zimmer (2018) (koncert) 

Dávám pět hvěz už ve třinácté minutě koncertu, neboť začíná zpívat Lisa Gerrard. Paní zpěvačka sice svou postavou poněkud připomíná kredenc (z koncertu Dead Can Dance v praze v roce 1995 si ji pamatuji dost jinak), ale její hlas lety neochabl a dokonce bych řekl, že dozrál. Je to nádherný zážitek pro každého milovníka filmové hudby.

plakát

Seveřan (2022) odpad!

Totální blbost. Sám sobě se divím, že jsem to vůbec dokoukal do konce. Jít na to do kina, dám si přes hubu.