Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Crazy Heart (2009) 

Maggie Gyllenhaal mi ukázkově pasuje do role uvěřitelných, obyčejných a přitom nádherných, silných žen nesoucích výdobytky chlapů a tíhu světa na svých bedrech. Čím dál tím radši se na plátně potkávám s touhletou dámou. Jeff Bridges, ke kterému jsem trpěla silnými antipatiemi od Záhadného zmizení, nezaostává o nic pozadu. Ač Crazy Heart není výjimečné svou látkou, Maggie a Jeff ho vyjimečným dělají.

plakát

Čas čarodějnic (2018) (seriál) 

Že se v šestatřiceti ještě zamiluju do upírsko-čarodějnickýho seriálu jsem fakt nečekala :-) A to jsem v prvních dílech Matthewa zařadila do kategorie slizounů, jenže pak se nechal zarůst vousem a bylo vymalováno. Diana je od prvního dílu sympatická víc než dost, ta její síla slova a tak vůbec je vskutku inspirující. Moc ráda bych se taky naučila zastavit ohňovým kruhem manžela, který se snaží odejít z výměny názorů :-) Plus ty čarokrásné reálie Oxfordu (ach ta nádherná knihovna), Londýna roku 1590 (miluju Londýn v jakékoliv době), širé kopce, louky, lány anglické, francouzské, české a kdoví ještě jaké... no radost pohledět jaký magický krásný svět tu vidíme. Z náctileté romantické naivky jsem zřejmě ještě taky nevyrostla, páč mé srdce tlouklo pro lásku Matthewa a Diany jako by to byla moje vlastní. Díky tomu všemu odpustíte i drobné přitaženosti za vlasy a jednoduchosti, protože když jste zamilovaní, tak všechno vidíte růžově. Smutno je mně, že třetí série bude až rok. Jóó, umět tak cestovat časem!

plakát

Černá labuť (2010) 

Pokud antiAronofec, ani Portmanovec s nulovým vztahem k baletu odejde z kina spokojen, něco na tom filmu je :-) Nepopírám, že jsem párkrát musela zavřít oči (pilník a nůžky = největší zlo!) což při 130 korunách za lístek opravdu nerada dělám. I tak pro mě zatím nejstravitelnější Darren.

plakát

Čtyřicítka na krku (2008) (TV film) 

Jsou tváře, pro které stojí za to žít. Jednou z nich je Robert Buckley! Nic víc než ten jeho slaďounkej ucul a rozcuchaný číro v tomto případě ke štěstí nepotřebuju.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Až na závěrečnou hru skvěle zahraná partie!

plakát

Delikatesy (1991) 

Nádherně bizardní chuťovka.

plakát

Díry (2003) 

V Dírách mě iritovala hloubka dělící dětské a dospělácké postavy. Problematičtí kopáči v táboře Zelené jezero jsou tak věrohodní a opravdoví, že se s nimi během chvíle ztotožníte. Stanley a Zero jsou ukázkovými kamarády do deště (díry) a jejich dojemné přátelství je hlavním tahounem příběhu. Dospěláci jsou na druhou stranu tak neuvěřitelně stupidní postavy, že situaci nezachrání ani jména Voight a Weaver a ku mé nevoli podkopávají zalíbení ve zbytku děje.

plakát

Disturbia (2007) 

Poutavě bavící, (ne)příjemně mrazící. Jedinou chybou chutně namíchané Disturbie je to, že Shia není můj soused :)

plakát

Dívka z titulní strany (1944) 

Pohlazení po duši, které nabídla Cover girl, jsem po přívalu psychodetických tragédií ve Varech vítala s jásající otevřenou náručí. Brilantní taneční výkony, rozpustilá kabaretní hudba, oku lahodící kostýmy, odzbrojující humor a okouzlující dvojka Rusty a Danny si několikrát během projekce vysloužili potlesk nadšeného sálu. Tleskám dlouze ještě jednou - COVER GIRL Rity Haywortové je pro mě tou pravou a jedinou. [44 th MFFKV 2009]