Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Po nářezové Planetě teror se člověk lehce nažhaví na pekelnou jízdu. Stuntman Mike svým Zabijákem řeže zatáčky stejně dobře jako těla dlouhonohých slečen aneb nehoda není náhoda :D Když dojde na výměnu rolí, dostává hra na kočku a myš mnohem větší drajv. Celý je to vlastně dost dobře rozjetý, ale jak už bylo řečeno, nekonečný nudný plky ženských ubírají Auťáku plyn. Strašná škoda zabitýho potenciálu. Radši to otočím znova na Planetu Teror.

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Planeta Teror je jako neužitečný talent č.66. Nejspíš ho použijete jenom jednou (kdo by taky měl žaludek na opáčko) ale bude to mít grády. Rozsekaný hlavy, zlomený zápěstí, ufiknutý končetiny a rozpínající se hnisavý údy nikdy nebyly tak děsně cool a funny. V životě zkrátka nastane moment, kdy se najde užitek pro každej neužitečnej talent. KRVAVĚ COOL!

plakát

Half Nelson (2006) 

106 minut úžasného Ryana Goslinga !

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

S každým dalším Tarantinem čekám TY dialogy. A on se podává buď slabej odvar nebo jsme o hladu. Pulp fiction sice stavím na piedestal, ale do nebes chválím vlka v rouše beránčím Landu a těžkýho pohodáře Alda the Apache s luxusním jižanským přízvukem. Ale chtěla jsem víc a on nepřidá, panchart! Ale to jsou malý věci. Nic to nemění na faktu, že VŠECHNO ostatní se mi HANEBNĚ líbilo!!!

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Hořkosladký Lektvar : do osvědčených ingrediencí přidáme hrst testosteronu a estrogenu, pořádně přilijeme nápoje lásky (nešetříme) a přisypeme pár flashbacků na mladého Ty-Víš-Koho. Jemně okořeníme viteálem, nějakým tím nemrtvým a mrtvým. Chaoticky mícháme 153 minut, občas přídáme něco navíc a ubereme všeho co dodává říz, abysme se náhodou nerozdivočili až moc. Doufáme, že aspoň někdo vypije lektvar bez remcání až do dna. Poznámka Prince dvojí krve pod čarou: Odchylky od pokynů paní učitelky Rowlingové jsou silně nežádoucí!!! Poznámka zklamaného diváka: Pane Yates, nepotěšil jste mě...ani já Vás nepotěším. Píšu Vám slabou trojku :(

plakát

Hnus (1965) 

Hnusná depka vykulené blondýny v autentickém podání nádherné Catherine Deneuve snímaná jímavou kamerou notně nahání husí kůži. Na praskliny na zdech se už nikdy nebudu dívat stejně:) Kromě psychozních stihomanských výjevů mě zaujala egoistická ignorace okolí vůči problémům jiných. SPOILER!!! Když jsou mrtvolky ve vaně, králíkova hlava týden v kabelce a mimózní blondýnka zalezlá pod postelí, je už na zájem trochu pozdě. Jo kdyby si holka s chlapama trošku zadováděla místo aby je brala svícnem po hlavě, mohlo to dopadnout jinak. Být fanouškem žánru a nebýt únavných tichých pasáží, jdu s hodnocením ještě výš. Každopádně můžu zaručit, že z tohodle PSYCHA vám bude pěkně HNUSNĚ.

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Chci ho! Gerard Butler rovnající se záruce mé spokojenosti v komedii "jak na něj", která spolehlivě splní svůj účel.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Fantazie v nejčistší podobě. Nač hnidopišsky hledat mušky, když je kolem tolik krásy. Věčná Tě škoda, Heathe!

plakát

Já, robot (2004) 

Will Smith ve stylovém obutí šlape na paty emancipovaným robotům a jejich führerovi Viky. Osoleno špetkou humoru, podepřeno ocelovou rukou detektiva Spoonera, chytrým mozkem ledové paní(nny) psycholožky a solidaritou robotího cíti Sonnyho = svět je zachráněn, divák jakžtakž spokojen a JÁ ponaučena ... JÁ, ROBOTa v roce 2035 odmítnu i kdybych HO (ať má Sonny radost) vyhrála v loterii. To se radši naučím vařit :)