Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

S každým dalším Tarantinem čekám TY dialogy. A on se podává buď slabej odvar nebo jsme o hladu. Pulp fiction sice stavím na piedestal, ale do nebes chválím vlka v rouše beránčím Landu a těžkýho pohodáře Alda the Apache s luxusním jižanským přízvukem. Ale chtěla jsem víc a on nepřidá, panchart! Ale to jsou malý věci. Nic to nemění na faktu, že VŠECHNO ostatní se mi HANEBNĚ líbilo!!!

plakát

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 

Útěk před vězením úchvatnými scenériemi říznutý trefným vtipem jediného pravého muže Butche a přesně mířenými kulkami Sundance. Tahle dvojka je k nezaplacení !!! Ještě větší lahoda než Podraz.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Roy, Jen, Moss, RICHMOND :D "This is the Internet " Výbuchy smíchu střídá spokojený připitomělý úsměv. It´s BRILLIANT !!!

plakát

Absolvent (1967) 

K Absolventovi jsem přistupovala s patřičným respektem a očekáváním. A výsledek? Úchvatná kamera a střih, které činí většinu scén nezapomenutelnou (chtěla bych vypíchnout jednu, ale nejde to!) Věru věrohodně roztržitý a těžkopádný "mladíček" Dustin Hoffman v jedné ze svých životních rolí doprovázen stylovou mrchou Mrs. Robinson. Vtipně vybroušené dialogy a lehce ujeté vyvrcholení. To vše a mnohem víc neodmyslitělně spjato s legendárním hudebním doprovodem Simona a Gurfunkela. ABSOLVOVÁNO s velkým potěšením!

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

"Všiml sis před mým barákem cedule sklad mrtvých negrů?" :-D "Když má jeden parchant strach, může to druhýho parchanta zastřelit" :-D "Řekni mi jedno, kdy ses takhle rozhod? Jaks tu seděl a JEDL TEN VDOLEK? JO! :-DDD Bůh se do toho vložil !!!

plakát

Odtud až na věčnost (1953) 

Exkurze do starých "dobrých" časů nejtěžšího kalibru. Plejáda hereckých es pod kolena podlamujícím dohledem Burta Lancestera pohladí po duši a vy si budete přát, aby to trvalo věčně.

plakát

Dívka z titulní strany (1944) 

Pohlazení po duši, které nabídla Cover girl, jsem po přívalu psychodetických tragédií ve Varech vítala s jásající otevřenou náručí. Brilantní taneční výkony, rozpustilá kabaretní hudba, oku lahodící kostýmy, odzbrojující humor a okouzlující dvojka Rusty a Danny si několikrát během projekce vysloužili potlesk nadšeného sálu. Tleskám dlouze ještě jednou - COVER GIRL Rity Haywortové je pro mě tou pravou a jedinou. [44 th MFFKV 2009]

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Pomsta padlých vykazuje víceméně všechny syndromy rádoby překonavatelů prvních dílů filmových trháků. Všechna ta upgradovaná a vytuněná transformace kolem je ze začátku lehce matoucí, srdceryvné scény přeslazené tak, že to pěkný není, ale maximální vizuální pastva pro oči pod taktovkou lidských i robotích sympaťáků protkaná hravým humorem dělá divy. Celkově vzato mě Pomsta padlých donutila padnout na kolena. S pohledem přibitým k plátnu a padající bradou se pro mě dvojka transformovala (minimálně) ve filmovou jedničku letošního roku. Miluju Transformers, miluju Sama Witwickyho, miluju Shiu LaBeoufa. A nestydím se za to!!!!!

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

One Tree Hill se na první pohled tváří jako další prvoplánová záležitost vyrobená pro středoškolsky povinné teenagery. Netrvá ale dlouho ztotožnit se s výrokem, že je vážně jenom jeden Tree Hill. Mě přikoval na dlouhé hodiny k monitoru počítače a v postteenagerovském věku rozšířil moji seriálovou vášeň do nepoznaných rozměrů. I když se ochomítáme okolo dobře provařených témat (nejen) středoškolské lásky, přátelství na život a na smrt, trpkých životních chvil, životních snů a jejich pádů, šmakuje ta tolikrát ochutnaná směsice nějak jinak. Těžko říct, která tajná ingredience to má na triku, ale prostě je to tam!!! One Tree Hill se dotýká „obyčejných“ témat neobyčejným způsobem, a proto ho musím vyzdvihnout do seriálových výšin. Celou parádu podtrhuje skvostný soundtrack nabitý nevšedními a více než příjemnými songy, které potvrzují, že ART MATTERS !!! Libozvučnost ódy na One Tree Hill kalí pátá a šestá serie, které lze s přivřením obou očí považovat za chudé příbuzné špičkových předchozích čtyř řad. To, co dělalo tenhle seriál výjimečným, v Two Tree Hillu nenajdeme a zašlou slávu neopráší ani pár epizod ve starém dobrém duchu a už vůbec ne nechutně vyslazené finále. I přesto pro mě One Tree Hill nikdy nebude jenom seriálem. Byl pro mě záchranným lanem, když mi bylo na nic. Byl pro mě maximálně příjemnou kratochvílí, když mi bylo hej. One Tree Hill pro mě vždycky a napořád bude FRIEND WITH BENEFIT. Always & forever